Prognoza meteo ANM pentru joi, 26 noiembrie. Valori termice normale pentru această perioadă

Author: Diana Tilă
Actualizat: 03 feb 2021, 16:20
Prognoza meteo ANM pentru joi, 26 noiembrie

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat prognoza meteo pentru joi, 26 noiembrie. Iată ce se întâmplă cu vremea!

Valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toate regiunile din România.

Vremea va fi rece dimineaţa şi noaptea, cu valori termice nocturne negative în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi mai mult senin la deal și la munte, însă în rest se va semnala nebulozitate joasă sau ceață, local persistente, cu o probabiltate mai mare în nord-vest, centru, vest și extremitatea de sud-vest.

Mai ales noaptea, ceaţa se va asocia și cu depunere de chiciură. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane. 

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 13 grade, mai scăzute în zonele cu ceaţă persistentă; minimele termice vor fi cuprinse între -8 și 0 grade, mai coborâte în depresiunile intramontane, până în jurul a -12 grade, dar şi uşor mai ridicate în Dealurile de Vest şi pe litoral.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Vremea în București

De-a lungul zilei, vremea în București va fi una foarte calmă, cerul va fi senin de dimineață până seara. Nu sunt prognozate ploi în această zi frumoasă. Temperatura maximă va fi de 9 grade, iar cea minimă de -1 grad, mai scăzută în zona preorăşenească.

Vremea în Brașov

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer senin, va fi o vreme însorită. Cerul se va păstra senin pe tot parcursul zilei și nu vom avea parte deloc de ploaie. Maxima se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar minima din timpul nopții va coborî până la 0 grade. 

Vremea în Iași

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer înnorat. În timpul zilei cerul se va păstra înnorat, doar seara norii se vor risipi lăsând cerul senin. Nu vom avea parte de ploaie. Meteorologii au anunțat că maxima se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar minima din timpul nopții va coborî până la -2 grade. 

 

 

 

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?