Prognoza meteo ANM pentru joi, 28 ianuarie 2021. Meteorologii anunta o racire accentuata a vremii si conditii de polei! Iata unde vor persista ninsorile!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 ian 2021, 15:57
Meteorologii anunta o racire accentuata a vremii in zilele urmatoare.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunta o vrem in continua reacire. Iată prognoza meteo pentru joi, 28 ianuarie 2021.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță venirea unui nou val de frig. Temperaturile au inceput să scadă inca de luni ajungandu-se la valorile normale pentru aceasta perioada.
Miercuri a nins in Dobrogea, în cea mai mare parte a Munteniei şi a Moldovei în general moderat cantitativ, s-a depus strat nou de zapada, neuniform şi local consistent. Vântul a prezentat intensificari, cu rafale în general de 60...70 km/h, viscolind ninsoarea şi spulberând zapada, determinand scaderea semnificativa a vizibilitaţii.


Ziua de joi, 28 ianuarie aduce o vreme rece, iar ninsorile se restrang in anumite regiuni al tarii.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, joi, 28 ianuarie 2021, cerul va fi mai mult noros în cea mai mare parte a ţãrii.
Temporar va ninge, ziua, cu precãdere, pe spaţii mici în estul teritoriului, iar noaptea pe arii extinse în regiunile intracarpatice şi izolat în rest.

Spre sfârşitul nopţii în sud-vest vor fi precipitaţii mixte şi condiţii de polei.

Vântul va sufla moderat, temporar cu intensificãri la munte, iar în cursul zilei local în sudul, centrul şi estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 şi 5 grade, iar cele minime, în general, între -8 şi -1 grad.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

De asemenea, atentionarea Cod Galben de ninsori viscolite în Dobrogea, estul Munteniei și sud-estul Moldovei va expira joi, 28 ianuarie, la ora 10:00.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 27 ianuarie 2021. Vremea se schimba radical! Meteorologii au emis o atentionare Cod Galben de ninsori abundente si viscol!

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru marti, 26 ianuarie 2021. Vremea se raceste si se intorc ninsorile in anumite regiuni ale tarii!

Vremea în București

Joi, in capitală cerul va fi parțial însorit, insa temperatura maximă nu va trece de valoarea de 1 grad Celsius. Astfel ca soarele se va arăta timid pe cer, dar acesta nu va ajuta la încălzirea temperaturilor. Va sufla și vântul, cu rafale de până la 22 de km/h, iar spre seară se înnorează și minima va fi de –7 grade Celsius.

Vremea în Brașov

Meteorologii anunță o săptămână cu vreme rece la Brașov. Joi, temperatura maximă va fi de -1 grad Celsius, iar după lăsarea serii, minima va coborî până la -8 grade Celsius. Va mai ninge slab în timpul zilei, iar noaptea, cerul va rămâne acoperit de nori.

Vremea în Iași

Ziua de joi aduce o vreme inchisa la Iași si ninsoare sporadica.

Temperaturile vor mai scadea. Ziua, maxima se va situa în jurul valorii de 1 grad Celsius, iar cea din timpul noptii va fi de -6 grade si cerul va continua sa fie noros.

Citeste si: Cod galben și portocaliu de viscol în mai multe județe ale țării. ANM a anunțat până când va mai continua să ningă