Prognoza meteo ANM pentru joi, 29 octombrie. Temperaturile se mentin peste mediile multianuale ale perioadei in cea mai mare parte a tarii, dar apar si ploi slabe in unele regiuni!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 oct 2020, 16:26

Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a anunțat prognoza meteo pentru joi, 29 octombrie.

Meteorologii ANM anunta pana spre finalul saptamanii, valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice acestei perioade, asta dupa ce in weekend vremea a fost destul de rece in majoritatea regiunilor.
In Romania vom avea inca vreme calda pentru acest moment al anului si ne vom mai putea bucura inca de razele blande ale soarelui.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

T emperaturile inregistrate vor fi în continuare caracterizate de valori peste mediile multianuale ale perioadei în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi temporar noros și se vor semnala ploi slabe, ziua pe arii restrânse în regiunile sud-estice, iar spre seară și noaptea, local în cele nord-vestice și centrale și izolat în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană înaltă și în sud-vest, mai ales în cursul nopţii.

Temperaturile maxime, ușor mai scăzute decât în ziua precedentă în regiunile intracarpatice, se vor încadra între 14 şi 20 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 şi 13 grade. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase, pe arii restrânse va fi ceaţă.

Vremea in Bucuresti

In Bucuresti, valorile termice se vor situa peste cele specifice acestei perioade din an. Cerul va fi temporar noros şi trecător vor fi posibile ploi slabe sau burniță.

Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade,iar cea minimă de 7…9 grade. Mai ales dimineața vor fi condiţii de ceaţă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Vremea in Brasov

Vremea se anunță frumoasa la Brașov. Va fi parțial însorit, iar temperatura maxima nu va depasi 13 grade.

Dupa lasarea serii, cerul va fi parțial noros la Brasov, iar temperatura minima se va situa in jurul valorii de 6 grade Celsius.

Vremea in Iasi

Meteorologii anunta cer predominant innorat și atmosferă in general închisă la Iasi. Joi temperatura maximă va atinge 16 grade. Noaptea pot să mai apară ploi de scurta durata dar și ceata, iar cerul ramane acoperit de nori. Minima anunțată de meteorologi se va situa în jurul valorii de 10 grade Celsius.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru marti, 27 octombrie. Vremea se va incalzi usor, insa nu dispar nici ploile in unele regiuni!

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 28 octombrie. Vremea se va mentine calda si dispar ploile! Iata ce temperaturi se vor inregistra!