Prognoza meteo ANM pentru joi, 3 septembrie 2020. Meteorologii anunta schimbari radicale ale vremii!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 sep 2020, 16:35
Vremea se schimba radical in unele zone ale tarii

ANM a anuntat prognoza pentru joi, 3 septembrie. Iata cum va fi vremea in Bucuresti si restul tarii!

Meteorologii anunta ca incepand de joi, 3 septembrie, vremea se racoreste in vestul di nordul tarii, temperaturile ajungand la media normala a acestei perioade. Astfel, de la canicula vom trece la temperaturi apropiate de cele normale pentru inceputul lunii septembrie.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat prognoza pentru joi, 3 septembrie: Instabilitatea atmosferica va fi temporar accentuata, in prima parte a intervalului in zona Carpatilor Orientali, in nord-est si local în Carpatii Meridionali, precum si in centru și sud-vest, iar seara si noaptea in jumătatea de est a tarii.


Meteorologii au anuntat pentru joi, 3 septembrie, averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, vijelii si grindina. Pe arii restranse, cantitatile de apa vor fi insemnate pe alocuri, in intervale scurte de timp, in zonele mai sus mantionate.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Vremea in Bucuresti

In orele dupa-amiezii, disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unitati. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 33 de grade. Incepand cu orele serii, gradul de instabilitate atmosferica va creste si se vor semnala averse, descarcări electrice si intensificari de scurta durata ale vantului ce vor putea lua chiar aspect de vijelie. Vor fi conditii pentru cantitati de apa insemnate (in medie 10...15

l/mp). Temperatura minima va fi de 18...19 grade.

Vremea in Constanta

Pe litoral, vremea se mentine calda. Cerul va fi variabil, mai mult senin, iar vantul va avea intensificari temporare. Temperatura aerului va fi de 30 de grade Celsius iar apa marii va avea in jur de 24 de grade. In cursul noptii cerul va fi senin iar minima va fi de 19 grade Celsius.

Vremea in Brasov

In Brasov cerul va fi partial senin, in prima parte a zile, atingându-se pragul de 27 de grade Celsius, iar dupa orele pranzului sunt anuntate averse pe alocuri cu aspect torential.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 2 septembrie 2020. Meteorologii anunta o vreme la extreme!

Citeste si: Ce temperatură are apa mării în perioada 1- 6 septembrie, în Mamaia, Vama Veche, Eforie sau Costinești

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?