Prognoza meteo ANM pentru joi, 8 octombrie 2020. Vremea se raceste in toata tara. Anuntul meteorologilor

Author: Luiza Stama
Actualizat: 07 oct 2020, 14:00
Ziua va fi dominata de ploi si vreme rece

Specialistii in meteorologie anunta ca ploile pun stapanire pe intreaga tara, iar vremea se raceste simtitor. Iata ce temperaturi vom avea joi.

Meteorologii au emis avertizari de instabilitate atmosferica accentuata si cantitati insemnate de precipitatii, care vizeaza majoritatea teritoriilor tarii, iar de joi, temperaturile scad simtitor.

Vremea pe regiuni

Temperaturile maxime se vor incadra intre 18 si 23 de grade, in majoritatea regiunilor tarii, iar ploile vor cuprinde aproape intreg teritoriul Romaniei.

In Moldova vom avea o maxima de 20 de grade Celsius, iar cerul va fi acoperit.

Se vor semnala descarcari electrice si ploi pe aproape tot parcursul zilei.

In Transilvania temperatura maxima nu va depasi 20 de grade Celsius, iar vremea va fi ploioasa.

In Maramures nu vom avea mai mult de 19 grade Celsius in termometre. Ploile vor domina ziua, iar soarele nu se va arata decat in intervale scurte de timp.

Si in Banat va fi o zi rece, cu o maxima a zilei de 18 grade si ploi abundente pe intreg parcursul zilei.

In Oltenia vor fi maxim 20 de grade si sunt asteptate de asemenea ploi insemnate cantitativ.

Dobrogea se bucura de o zi putin mai calda, cu o maxima de 23 de grade Celsius, insa si aici va ploua si soarele se va arata doar pentru intervale scurte de timp.

Crisana este acoperita de nori, iar ploile nu vor conteni. Maxima zilei va fi situata in jurul valorii de 19 grade Celsius.

In Muntenia vom avea descarcari electrice si ploi destul de abundente, insa temperatura maxima a zilei nu va cobora foarte tare. In termometre vom avea o maxima de 21 de grade.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Vremea in principalele orase ale tarii

In Capitala vom avea un cer mai mult noros si ploi slabe pe intreg parcursul zilei, iar temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 20 de grade.

La Brasov vremea va fi rece, cu o maxima a zilei de 14 grade Celsius si cer acoperit. Va ploua slab pana la moderat pe intreg parcursul zilei, iar cerul va ramane acoperit si in urmatoarele zile.

La Constanta vom avea o temperatura maxima de 22 de grade, cu vreme ploioasa, insa soarele va iesi din cand in cand pentru intervale scurte de timp.

Citeste si: Cod galben de ploi torențiale! Care sunt zonele vizate

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru marti, 6 octombrie 2020. Meteorologii anunta ploi abundente. Care sunt regiunile vizate

 

 

 

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?