Prognoza meteo ANM pentru luni, 12 octombrie 2020. Vremea se va mentine frumoasa in cea mai mare parte a tarii! Unde revin ploile?

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 oct 2020, 23:55
Meteorologii au emis prognoza meteo pentru luni, 12 octombrie 2020

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a actualizat prognoza meteo pentru ziua de luni, 12 octombrie. Iata cum va fi vremea!

Dupa un weekend cu vreme frumoasa, cu cer insorit si cu temperaturi specifice perioadei in care ne aflam, luni meteorologii anunta ca vreme se va mentine calda in majoritatea regiunilor, insa vor reveni si ploile in zona de vest a tarii, unde vor scadea si temperaturile simtitor.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Luni, temperaturile scad semnificativ în zonele vestice, pe unde o să plouă consistent.

În restul țării, găsim soare, temperaturi ridicate pentru luna octombrie și ploi trecătoare. Urmand ca de marti ploile sa se extinda si in celelalte regiuni.
In zonele de munte, luni, ploile apar, mai întâi în masivele vestice însă din a doua parte a zilei precipitațiile se extind și în celelalte zone de munte. Vântul va prinde putere la altitudini mari.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Vremea in Bucuresti

Daca duminica, in București a fost vreme frumoasa si s-au înregistrat în jur de 24 de grade, o valoare mai potrivită pentru luna septembrie. In aceasta noapte e posibil să apară ceață și minima va ajunge pe la 12 grade.
Luni, atmosfera se mentine insorita si se face neobisnuit de cald: dupa pranz, temperaturile vor ajunge pana la 26 de grade.

Vremea in Brasov

La Brasov, luni, reapar ploile mai întâi în masivele vestice însă din a doua parte a zilei precipitațiile se extind și în celelalte zone de munte. Vântul va prinde putere la altitudini mari. Temperatura ajunge pana la 21 de grade Celsius pe timpul zile, iar noaptea va fi de 14 grade Celsius.

Vremea in Constanta

Pe litoral, temperatura maxima va fi de 22 de grade C, iar cerul predominant insorit.

Vantul va bate puternic, cu 22 de km/h. Noaptea, cerul este predominant noros, iar vântul va bate tare cu 28 de km/h.