Prognoza meteo ANM pentru LUNI, 20 septembrie 2021. Vremea se mentine racoroasa in mare parte a tarii!

Author: Ana Filip
Actualizat: 19 sep 2021, 22:33
Prognoza meteo 20 septembrie 2021
Sursa: canva.com

Prognoza meteo ANM din 20 septembrie 2021 arată că vremea se va mentine in continuare destul de racoroasa in multe zone ale tarii.

Dupa o saptamana cu temperaturi de vara, vremea sa semne de racire in mare parte a tarii, unde vor persista ploile si temperaturile scazute. Romania pare impartita intre doua anotimpuri in aceasta perioada, deoarece in zonele de vest, nord si centru vremea se va mentine inca destul de racoroasa cu aspect tomnatic, iar in restul tarii valorile termice se vor situa in jurul celor normale sau chiar usor mai ridicate, mai ales in Campia Romana si in Lunca Dunarii.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), luni, 20 septembrie 2021, vremea va deveni din ce in ce mai racoroasa mai ales in zonele de vest, centru si nord ale tarii, iar in restul teritoriului se vor mentine temperaturi mai ridicate asemenatoare cu cele de final de vara.
In zonele din partea de sud a tarii, cerul se va înnora treptat şi va ploua local, vor fi mai ales averse însoţite şi de descărcări electrice.

În restul tarii cerul va fi parţial noros, iar ploile pe spaţii mici. Vântul va sufla slab și moderat, izolat cu intensificări la munte, în sud şi în sud-vest.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 și 24 de grade, usor mai ridicate în sudul Munteniei şi al Olteniei. Iar cele minime vor fi cuprinse în general între 6 și 16 grade.

Prognoza meteo ANM 20 septembrie 2021: Vremea in Bucuresti

Luni, in capitala, vremea se va menţine mai caldă decât în mod normal pentru aceasta perioada. Cerul se va înnora treptat, iar în orele serii vor fi posibile averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla moderat. Temperatura maximă va fi de 25-26 de grade Celsius, iar cea minimă v fi cuprinsa intre 12 si 14 grade Celsius.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: PROGNOZA METEO 16- 18 septembrie! Vremea o ia razna în următoarele 48 de ore

Prognoza meteo ANM 20 septembrie 2021: Vremea in Brasov

La munte, vremea va fi rece si se vor semnala ploi insotite de descarcari electrice. Temperatura maxima va fi de 17 de grade Celsius, iar cea minima de 7 grade. Vantul va sufla cu unele intensificari.

Cerul va fi acoperit de nori.

Prognoza meteo ANM 20 septembrie 2021: Vremea in Constanta

Luni, pe litoralul Marii Negre vremea va fi inca destul de blanda cu perioade scurte insorite, briza agreabila si pana la 24 de grade Celsius, iar apa marii va avea în jur de 20 de grade Celsius. Spre seara se pot reuni norii si va fi posibila chiar aparitia unei furtuni.

Temperatura minima va fi de 12 grade Celsius.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru sâmbătă, 18 septembrie 2021. Vremea se strică și VIN PLOILE în toată țara! Ce temperaturi vor fi