Prognoza meteo ANM pentru luni, 28 decembrie. Cum va fi vremea la început de săptămână?

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 27 dec 2020, 14:00
ANM a anunțat cum va fi vremea pe 28 decembrie
Sursa: unsplash

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat prognoza meteo pentru luni, 28 decembrie. Iată cum va fi vremea la nivelul întregii țări.

În zilele trecute, temperaturile au fost mult mai mari decât ar fi normal pentru data din calendar. Chiar dacă au fost precipitații sub formă de ninsoare, vremea a fost în continuare caldă. La început de săptămână, precipitațiile se vor ameliora din punct de vedere cantitativ și vremea va continua să se încălzească în toată țara.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Săptămâna începe cu vreme caldă în majoritatea regiunilor țării.

Cerul va fi variabil și va mai prezenta înnorări în special în extremitatea de est, acolo unde va mai ploua slab. În cursul zilei de luni, vântul va mai prezenta intensificări în special în regiunile montane.

Temperaturile vor fi în creștere la început de săptămână, astfel că maximele se vor încadra între 4 și 13 grade, în timp ce minimele vor fi cuprinse între -5 grade în depresiunile intramontane și 7-8 grade.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Prognoza meteo ANM 26 decembrie 2020: Vom avea parte de NINSORI in a doua zi de Craciun

Vremea în București

În București, vremea va fi deosebit de caldă pentru această data, astfel că în cursul zilei de luni, maxima va urca până la 11 grade.

Cerul va fi acoperit de nori și vântul va sufla moderat, în special în prima parte a zilei. Minima din timpul nopții se va situa între 1 și 3 grade.

Vremea în Brașov

Vremea va fi însorită la începutul săptămânii în Brașov, norii se vor rispi și precipitațiile vor dispărea. Maxima din timpul zilei, anunțată de meteorologi, va urca până la 10 grade.

Noaptea, meteorologii anunță averse ușoare și o temperatură minima de 3 grade.

Vremea în Iași

La Iași, Administrația Națională de Meteorologie anunță vreme schimbătoare în cursul zilei de luni, cu ploi ușoare. Maxima din timpul zilei se va situa în jurul valorii de 9 grade. Noaptea vor fi nori joși, precipitațiile vor dispărea, iar temperatura minimă va fi de 6 grade.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru vineri, 25 decembrie. Cum va fi vremea de Crăciun

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?