Prognoza meteo ANM pentru luni, 31 august. Vreme însorită și temperaturi ridicate la început de săptămână

Author: Bianca Hriscu
Prognoza meteo anunțată de ANM pentru 31 august
Sursa: PixaBay

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru ziua de luni. ANM anunță un început de săptămână cu vreme frumoasă, mult soare și temperaturi în creștere.

După un weekend cu vreme caniculară, începutul de săptămână aduce mult soare, iar temperaturile se vor menține la valori ridicate.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Administrația Națională de Meteorologie anunță că ziua de luni va fi frumoasă în toate regiunile țării. Maximele se vor încadra între 30 și 37 de grade, în timp ce minimele vor fi cuprinse între 13 și 23 de grade, cu valori mai coborâte în depresiuni.

La nivelul întregii țări, cerul va fi mai mult senin, vântul va sufla slab și moderat, iar în orele dimineții, ceața poate să apară mai ales în zonele depresionare. 

Citeste si: Temperatura apei marii pentru saptamana 24- 30 august in principalele statiuni din Constanta

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Vremea în București

În București, săptămâna începe cu vreme frumoasă, după un weekend în care temperatura din termometre a urcat destul de mult, indicele temperatură-umezeală (ITU) depășind pragul critic de 80 de unități, iar disconfortul termic fiind accentuat. Luni, soarele va străluci cu putere, iar temperatura maximă va urca până la 34 de grade. În timpul nopții, meteorologii anunță un cer senin și o temperatură de 17 grade.

Vremea în Constanța

La malul mării, ultima zi oficială de vară aduce mult soare și o temperatură maximă de 29 de grade. Vremea va fi frumoasă și după lăsarea serii, atunci când cerul va fi partial noros, iar minima va coborî până în jurul valorii de 21 de grade.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru duminică, 30 august. Vreme frumoasă și temperaturi ridicate

Vremea în Brașov

Săptămâna începe cu vreme frumoasă și în zonele montane. La Brașov, meteorologii anunță vreme călduroasă, cu nori și soare. Potrivit informațiilor venite din partea ANM, temperatura maximă va fi de 31 de grade. La Brașov, în timpul nopții, cerul va fi senin, iar temperatura maximă va fi de 14 grade.

Astfel, se anunță un început de săptămână cu vreme frumoasă, iar în multe zone va fi caniculă, având în vedere că este în continuare valabil codul galben de caniculă emis vineri de Administrația Națională de Meteorologie.  

Citeste si: Prognoza meteo pentru următoarea perioadă. ANM a spus cum va fi vremea în următoarele două săptămâni