Prognoza meteo ANM pentru luni, 5 iulie 2021. Vremea continua sa sa incalzeasca in aproape toata tara! Unde vor mai fi averse?

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 iul 2022, 08:55
Meteorologii anunta o incalzire a vremii in zilele urmatoare.
Sursa: unsplash.com

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza pentru prima ziua de luni, 5 iulie 2021. Vremea se va incalzi treptat!

Dupa cateva zile in care s-au semnalat ploi cu caracter torential si furtuni, iar temperaturile au mai scazut, Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a anuntat o incalzire a vremii in aproape toata tara, tinzandu-se din nou spre temperaturi toride in zilele urmatoare.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Potrivit ANM, vremea va continua sa se incalzeasca treptat incepand de luni, 5 iulie 2021, insa nu vom scapa definitiv nici de averse.

Cerul va fi in continuare variabil si va prezenta innorari accentuate in anumite intervale de timp, insa ploi si descarcari electrice se vor semnala pe alocuri in zonele de deal si de munte si pe surpafete mici in restul teritoriului, iar dupa lasarea noptii pot sa apara averse pe arii restranse si in regiunile de sud-vest si nord-est.
De asemenea, local, ploile vor avea si caracter torential, in anumite intervale de timp si se vor acumula cantitati de apa insemnate si vor exista chiar si conditii de grindina.
Vantul va prezenta unele intensificari in a doua parte a zilei in zonele montane si pe alocuri in regiunile in est.
Temperaturile maxime se vor situa intre 25 de grade în depresiuni si 33…34 de grade Celsius pe alocuri in sud-vest, iar cele minime vor fi cuprinse intre 11 si 22 de grade Celsius.

Citeste si: PROGNOZA METEO ANM pentru sambata, 3 iulie 2021. Meteorologii anunta ploi torentiale si temperaturi mai scazute in multe zone ale tarii!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Vremea in Bucuresti

In Capitala, cerul va fi predominant senin la inceputul zilei si variabil spre seara, iar vantul va sufla slab. Temperatura maxima va fi cuprinsa intre 30 si 31 de grade Celsius, iar cea minima intre 17 si 19 grade Celsius.

Vremea in Constanta

Duminica, 5 iulie, pe litoral, vremea va continua sa fie instabila.

Cerul va prezenta innorari accentuate si vor exista conditii de averse cu caracter torential, descarcari electrice si chiar vijelii. Temperatura maxima va ajunge pana la 26 grade Celsius, iar cea minima va fi de 20 grade Celsius.

Vremea in Brasov

In Brasov, luni, 5 iulie 2021, cerul va fi partial acoperit de nori, insa nu se vor mai semnala ploi. Vantul va sufla moderat.

Temperatura maxima va fi de 22 grade Celsius, iar cea minima va fi de 15 grade Celsius.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru duminica, 4 iulie 2021. Vremea se mentine instabila si la finalul saptamanii!