Prognoza meteo ANM pentru luni, 7 septembrie 2020. Meteorologii anunta temperaturi de vara la inceput de septembrie!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 sep 2020, 15:43
Meteorologii anunta vreme calda in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie anunta o vreme in general frumoasa si calduroasa in toata tara, cu maxime cuprinse intre 24 si 32 de grade Celsius.

Toamna nu isi intra inca in drepturi in tara noastra! Vremea continua sa se incalzeasca si luni. Maximele vor pleca de la 25 de grade in depresiunile din estul Transilvaniei si ating 32 de grade in sud-vestul tarii.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

In Dobrogea si Baragan avem vremea va fi insorita pe tot parcursul zilei. Vantul va sufla ceva mai tare la malul marii, iar, la amiaza, maximele ajung la 29...

30 de grade. In Moldova de sud si in nordul Munteniei, apar cativa nori în zonele montane, însă nu vor aduce ploi. In rest, avem o zi cu mult soare si se vor atinge 30-31 de grade aproape peste tot.
In jumatatea nordica a Moldovei si in Bucovina se aduna din nou nori razleti, dar sunt nori de vreme buna si nu exista sanse de ploaie. Si aici, se mai incalzeste cu vreo 3...4
grade fata de ziua precedenta.
In nordul Transilvaniei si în Maramures se face mai cald cu 2...3 grade. Norii vin si trec, insa nu vor aduce ploi. Dupa orele pranzului, maximele ajung in jurul valorii de 27...28 de grade Celsius. In tinuturile vestice nu mai vorbim nici macar despre nori. Avem cer senin toata ziua si se face puţin mai cald decât ieri. La noapte, prin sudul Banatului, se intensifica vantul.

In zona Transilvaniei, temperaturile cresc simtitor mai ales in depresiuni, acolo unde, pana la ora 10, este in vigoare un cod galben de ceata si vizibilitate redusa. In rest, se anunta mult soare pe tot parcursul zilei si maxime de pana la 28 de grade Celsius.
In Oltenia, vremea va fi insorita si calduroasa. Dupa orele pranzului, se vor inregistra temperaturi de peste 30 de grade, iar, in sud-vestul extrem, se va inregistra maxima zilei, de 32 de grade Celsius.
Si in Muntenia sudica se asteapta o zi insorita cu temperaturi ce vor atinge pragul de 30 de grade Celsius.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Vremea in Bucuresti

În Bucureşti avem vreme frumoasă şi caldă, cu mult soare şi 30 de grade în termometre, la amiază. Urmează o noapte liniştită, cu cer senin şi o minimă de 16 grade în centrul oraşului şi de 13 grade la periferie.

Vremea in Constanta

Pe litoral vremea este insorita. Vantul mai are unele intensificari in timpul zilei si se vor înregistra pana la 27-28 de grade Celsius pe plaja, in timp ce, in apa mării, vor fi 23 de grade.

Vremea in Brasov

Si la munte vremea este buna, cu soare in cea mai mare parte a zilei. Apar si cativa nori, insa nu vor aduce ploi, iar temperaturile cresc usor fata de ieri.

La Brasov va fi mult soare si se va atinge o temperatura de 29 de grade Celsius.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru duminica, 6 septembrie 2020. Caldura se intoarce in vestul si sudul tarii!