Prognoza meteo ANM pentru marți, 1 decembrie. Vreme rece în toate regiunile țării

Author: Bianca Hriscu
Prognoza meteo anunțată de ANM pentru 1 decembrie 2020

Administrația Națională de Meteorologie a transmis prognoza meteo pentru ziua de marți, 1 decembrie. Iată cum va fi vremea de Ziua Națională a României.

Iarna și-a intrat serios în drepturi, astfel că în mai multe zone ale țării deja a nins și s-a depus un strat consistent de zăpadă. În plus, temperaturile au scăzut în majoritatea regiunilor la finalul săptămânii trecute, iar meteorologii spun că și în următoarele zile vremea se va menține rece.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat că vremea se va menține deosebit de rece la nivelul întregii țări, în special dimineața, dar și pe timpul nopții.

În zonele extracarpatice în special, dar și în restul teritoriului, marți poate să apară ceața, dar și chiciura. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

În Dobrogea, în cursul zilei de marți, precipitațiile vor fi mixte și pot să mai apară condiții de polei. În orele ce urmează, vântul va sufla slab și moderat. Meteorologii anunță că temperaturile maxime se vor situa între -2 și 5 grade, în timp ce minimele vor coborî până la -13 grade.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru sâmbătă, 28 noiembrie. Meteorologii estimează ploi, lapoviță și ninsoare

Vremea în București

După un weekend cu ninsori, pe bucureșteni îi așteaptă o zi de 1 Decembrie cu vreme foarte rece. Dimineața și noaptea sunt șanse mari să apară ceața, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 2 grade, în timp ce minima va fi cuprinsă între -4 și -5 grade.

Vremea în Brașov

La Brașov, vremea se anunță frumoasă în cursul zilei de marți, 1 decembrie. Vor fi nori și soare, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 2 grade. După lăsarea serii, cerul va fi parțial noros, iar temperatura din termometre va coborî până în jurul valorii de -7 grade. 

Vremea în Iași

Meteorologii anunță că la Iași va fi vreme frumoasă de Ziua Națională a României.

Asfel, ziua de marți se anunță însorită, dar destul de rece, maxima urcând doar până la 1 grad. În timpul nopții se va face mai frig, minima fiind de -2 grade, iar cerul va fi acoperit de nori.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru vineri, 27 noiembrie. Meteorologii au anunţat cod galben de ceaţă

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?