Prognoza meteo ANM pentru marți, 10 noiembrie 2020: Vremea se răcește în toată țara!

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 09 nov 2020, 18:09
Vremea va fi răcoroasă marți, 10 noiembrie

Vremea se răcește marți, 10 noiembrie, în toată țara. Răcirea va fi accentuată la munte și în zonele de deal, potrivit ANM.

Temperaturile se vor situa în jurul celor normale acestei perioade. Dimineață se va înregistra ceață în mai multe zone.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Administrația Națională de Meteorologie  anunță că vremea se răcește în majoritatea zonelor. Vom avea parte de nebulozitate joasă şi local ceaţă. Fenomenele se vor înregistra cu precădere în zonele de câmpie din sudul, estul şi vestul teritoriului, precum şi în depresiuni.

Local se va semnala și burniță, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului şi pe litoral.

Temperaturile maxime se vor situa între 7 și 14 grade Celsius, iar cele minime în jurul de -2 grade Celsius, mai ridicate în depresiunile intramontane. În zona de litoral temperatura minimă va fi de 9 grade Celsius.

Vremea în București

În Capitală vremea va fi rece, iar cerul va fi înnorat în mare parte din zi.

Trecător va fi burniță, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 10-12 grade Celsius, în timp ce cele minime vor fi de 5-6 grade Celsius. Dimineaţa şi noaptea se va semnala ceață în Capitală.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Vremea în Brașov 

Vremea va fi rece și în Brașov marți, 10 noiembrie.

Temperaturile vor fi apropiate de cele normale acestei perioade, maxima fiind de 10 grade Celsius. Minima va fi de 3 grade Celsius.

Cerul va fi înnorat pe întreg parcursul zilei, iar vântul va sufla slab.

Vremea în Timișoara

Vremea va fi răcoroasă în Timișoara, cu temperaturi normale pentru această perioadă.

Maxima zilei va fi de 10 grade Celsius, în timp ce minima va fi de 5 grade Celsius.

Cerul va fi înnorat, iar dimineața și seara vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab și moderat, în special în prima și cea de a doua parte a zilei.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru luni, 9 noiembrie. Vremea se mentine frumoasa si in prima zi a saptamanii, dar spre seara se aduna si norii!