Prognoza meteo ANM pentru marți, 15 decembrie. Cerul va fi în mare parte înnorat. Iată ce temperaturi vor fi în România

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 04 feb 2021, 19:55
Prognoza meteo ANM pentru marți, 15 decembrie.

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat prognoza meteo pentru marti, 15 decembrie. Iată ce se întâmplă cu vremea!

Temperaturile scad în continuare și iarna își intră în forță pe zi ce trece. Potrivit meteorologilor de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) vremea va fi în general înnorată în toate zonele țării. 

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Noaptea aduce minime de la 0 spre 2, 3 grade în cea mai mare parte a țării, cu valori ușor negative (-0 spre –2 grade) prin Oltenia, Banat și sudul Crișanei, iar în zonele montane minimele coboară spre –4, –5 grade.

Mai cald va fi în zona Dobrogei, unde atingem și 4 – 6, 7 grade.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Maximele pleacă de la valori de –0 – 2 grade prin zonele montane, 2 – 4, 5 grade prin nordul și centrul Moldovei, prin Transilvania, Maramureș, Crișana, dar și prin estul

Olteniei și vestul Munteniei, pentru ca valorile cele mai ridicate ale zilei să  le avem prin banat, SV și N Olteniei, N și estul Munteniei, sudul Moldovei li Dobrogea, unde ajungem la 7 – 9, 10 grade.

Precipitațiile dispar din peisajul meteo al zilei.

Vremea în București

De-a lungul zilei, vremea în București va fi una foarte calmă, cerul va fi înnorat doar dimineața iar restul zilei va fi senin și nu ne va aduce ploi până seara.

Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 8 grade. Valorile minime vor fi de 2 grade Celsius. 

Vremea în Brașov

De-a lungul zilei, vremea în Brașov va fi una foarte calmă, cerul va fi înnorat doar dimineața, iar restul zilei va fi senin. Nu sunt prognozate ploi în această zi. Temperatura maximă atingând pragul de 4 grade Celsius, iar temperatura minimă de -4 grade Celsius. 

Citeste si:   Avertizare meteo de ultimă oră! Încep ninsorile și lapovița

Vremea în Iași

În Iași, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Meteorologii au anunțat că maxima se va situa în jurul valorii de 4 grade, iar minima din timpul nopții va coborî până la 0 grade.  

Vremea în Constanța  

În Constanța, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Temperatura maximă va fi de 8 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 5 grade Celsius.

 

Taguri: