Prognoza meteo ANM pentru marți, 18 august. Vreme frumoasă în toată țara. Ce se va întâmpla după lăsarea serii?

Author: Bianca Hriscu

Administrația Națională de Meteorlogie a emis prognoza meteo pentru ziua de marți. Vremea va fi în general frumoasă, însă spre seară pot să apară schimbări.

Vremea se menține frumoasă în cursul zilei de marți, temperaturile fiind ridicate în majoritatea zonelor țării. Meteorologii au anunțat că doar spre seară pot să apară condiții de ploaie, în special în regiunile vestice ale țării.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

La nivelul întregii țări, veștile venite din partea meteorologilor sunt dintre cele mai bune. Astfel, în cursul zilei de marți, vremea va fi în general frumoasă, cu temperaturi ridicate.

Cu toate acestea, Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că instabilitatea atmosferică va fi în creștere în special în orele serii și în noaptea de marți spre miercuri. În regiunile vestice pot să apară averse și descărcări electrice pe arii extinse, ca urmare a infiltrării unei mase de aer mai rece dinspre Europa Centrală.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Cod galben de furtuni în 19 județe! Care sunt zonele vizate. Se așteaptă ploi și în București

Vremea în București

În București, vremea se va menține frumoasă în cursul zilei de marți. Cerul va fi senin, iar temperatura maximă va ajunge până la 29 de grade. În cursul nopții, cerul va fi parțial noros, iar temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 14 grade.

Meteorologii nu au anunțat precipitații pentru zona Capitalei.

Citeste si: ANM a emis prognoza pentru luna august! Ultima luna a verii debuteaza cu vreme caniculara! Iata ce ne asteapta in urmatoarele saptamani!

Vremea în Constanța

Veștile sunt bune și pentru cei care se află pe litoral în această perioadă. La Constanța, meteorologii anunță mult soare și o maximă de 27 de grade.

Indexul UV maxim este 7, ceea ce înseamnă o valoare ridicată, motiv pentru care în intervalul 12-16 nu este recomandată expunerea la soare. În timpul nopții, cerul va fi senin, iar temperatura va fi de 19 grade.

Vremea în Brașov

În cursul zilei de marți, vremea va fi în general frumoasă la Brașov. Temperatura poate atinge 27 de grade și va fi predominant însorit, meteorologii anunțând că șansele de precipitații sunt foarte mici, 25%.

Vremea se va menține frumoasă și în timpul nopții, cu toate că cerul va fi parțial noros, iar minima se va situa în jurul valorii de 12 grade.

Citeste si: VIDEO- Vremea rea le-a stricat planurile celor care au petrecut Sfânta Maria la munte

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?