Prognoza meteo ANM pentru marți, 2 februarie 2021. Vreme mohorâtă, ploi și precipitații mixte

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 01 feb 2021, 14:00
Prognoza meteo anunțată de ANM pentru 2 februarie 2021
Sursa: unsplash

Prognoza meteo pentru ziua de marți, 2 februarie 2021, a fost anunțată de Administrația Națională de Meteorologie (ANM). Iată ce se întâmplă cu vremea în majoritatea regiunilor țării.

Săptămâna a început cu ploi în aproape toată țara, iar prognoza meteo ANM pentru marți, 2 februarie 2021, arată că vremea va rămâne în continuare închisă, iar precipitațiile vor fi în special sub formă de ploaie, dar și mixte în regiunile montane.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat prognoza meteo pentru marți, 2 februarie 2021.

Potrivit informațiilor oficiale, cerul va fi variabil în Estul țării, iar în celelalte regiuni ale țării va fi mai mult noros. Vremea va fi mohorâtă și sunt anunțate ploi, iar în Munții Apuseni și în nordul Carpaților Orientali, meteorologii anunță că precipitațiile vor fi mixte.

Vântul va sufla slab până la moderat și doar pe crestele montane va prezenta intensificări, în special în cursul nopții. În ceea ce privește regimul termic, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 11 grade, în timp ce minimele se vor situa între -4 și 7 grade. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Vremea în București

Meteorologii anunță că cerul va fi predominant noros în București în cursul zilei de marți, iar vremea va fi în general închisă. În timpul zilei, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade. După lăsarea serii, temperatura va mai scădea, astfel că minima va fi de 2 grade.

În timpul nopții precipitațiile vor fi slabe din punct de vedere cantitativ și sunt anunțați nori joși. Vântul va sufla slab până la moderat, iar noaptea, rafalele de vânt pot atinge viteza de 11km/h.

Citeste si: Alerta meteo! Vremea se schimba radical in urmatoarele ore! Meteorologii au emis doua atentionari Cod Galben de ninsori si vant puternic!

Vremea în Brașov

La Brașov, în cursul zilei de marți cerul va fi mai mult noros, dar nu sunt anunțate precipitații. Temperatura maximă anunțată de meteorologi se va situa în jurul valorii de 9 grade, astfel că din punct de vedere termic nu vor fi schimbări mari comparativ cu zilele precedente .  Noaptea, meteorologii anunță că cerul va fi mai mult senin și că se va înregistra o temperatură minimă de 0 grade. 

Vremea în Iași

Ziua de marți aduce vreme frumoasă la Iași, astfel că meteorologii anunță nori și soare pe parcursul zilei, dar o temperatură maximă de 2 grade, ușor mai scăzută decât în restul țării. După lăsarea serii, cerul va prezenta înnorări și se va face mai frig, temperatura minimă coborând până la -1 grad.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru sambata, 30 ianuarie 2021. Meteorologii anunta o incalzire a vremii in majoritatea regiunilor! Iata unde apar ploi si lapovita!