Prognoza meteo ANM pentru marți, 2 martie 2021. Vin ninsorile!

Author: Andrei Ionescu
Marți, 2 martie 2021 va ninge în zona montană

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat cum va fi vremea marți, 2 martie 2021. Iată prognoza meteo actualizată.

Vremea continuă să se răcească și va fi închisă în majoritatea zonelor, cu ploi și ninsori. Temperaturile vor fi apropiate de normalul perioadei, după ce în ultimele zile au fost mult peste normalul perioadei.

Iată cum va fi vremea în întreaga țară marți, 2 martie 2021.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Vremea va fi închisă marți, 2 martie, în majoritatea țării.

Cerul va fi predominant noros și se vor înregistra precipitații, atât sub formă de ploaie, cât și sub formă de lapoviță și ninsoare.

Dimineața cerul va fi noros în est, sud-est și centru și se vor înregistra precipitații slabe. În zona Moldovei și în Transilvania temporar se vor înregistra lapoviță și ninsoare.

Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare de 45...50 de km/h. 

În zona montană vor predomina ninsorile, iar vântul va sufla puternic, cu rafale de 60...80 de km/h și spulberând ninsoarea.

Temperaturile maxime se vor situa între 4 și 14 grade Celsius, adică apropiate de cele normale acestei perioade. Minimele vor fi cuprinse între -7 și 3 grade Celsius. Temporar, pe timp de noapte vor fi condiții de ceață în unele zone.

Vremea în București

Vremea va fi închisă marți în Capitală. Cerul va fi predominant noros, iar dimineața vor fi condiții de formare a poleiului. Pe parcursul zilei va ploua slab și vor fi precipitații mixte.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Temperaturile vor fi situate între 6 și 8 grade, maximele și între 0 și 2 grade minimele.

Vântul va sufla slab și moderat.

Vremea în Brașov

Vremea va fi predominant închisă marți, 2 martie în Brașov, cu temperaturi normale acestei perioade. Maxima va fi de 8 grade Celsius, iar minima va fi de -1 grad. 

Cerul va fi predominant noros, însă nu vor fi condiții de ploaie și nu se vor înregistra nici alt tip de precipitații marți, în Brașov.

Vântul va sufla slab, cu viteze apropiate de 10 km/h.

În zilele următoare temperaturile vor crește în Brașov și nu sunt așteptate precipitații până sâmbătă, când va ninge aici.

Vremea în Iași

Vremea va fi însorită marți în Iași, spre deosebire de majoritatea zonelor din țară.

Cerul va fi predominant senin și parțial noros pe timp de noapte.

Temperatura maximă va fi de 11 grade Celsius, în timp ce minima va scădea pe timpul nopții până la 4 grade Celsius.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru luni, 1 martie 2021. Cum va fi vremea în prima zi de primăvară?