Prognoza meteo ANM pentru marți, 20 octombrie. Vremea va fi rece!

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 19 oct 2020, 19:32
Vremea va fi rece și marți

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat prognoza meteo pentru marți, 20 octombrie.

Vremea va fi în continuare rece, cu temperaturi sub cele normale pentru această perioadă.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Vremea va fi rece în majoritatea zonelor marți, 20 octombrie, îndeosebi dimineața și seara. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări izolate pe crestele montane. Spre seară se va forma ceață în unele zone.

Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 18 grade Celsius, iar cele minime între 0 și 8 grade Celsius, mai scăzute în depresiuni, până în jurul a -6 grade Celsius.

În Transilvania va fi rece, ajungându-se la minime apropiate de -6 grade, în timp ce pe litoral vremea va fi mai caldă, cu minime de 10...12 grade Celsius.

Vremea în București

Vremea va fi rece și în Capitală, potrivit prognozei meteo ANM pentru marți, 20 octombrie. Dimineața și seara vor fi temperaturi scăzute. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Vântul va sufla slab, iar cerul va fi predominant senin. Temperaturile maxime vor fi de 16-17 grade Celsius, în timp ce temperaturile minime vor fi cuprinse între 4 și 5 grade Celsius, mai scăzute în zona preorășenească, unde vor fi de 1-2 grade Celsius. Totodată, în aceste zone vor fi și condiții de brumă. 

Vremea în Timișoara

Vremea va fi rece în Timșoara marți, temperaturile situându-se între 5 grade, pe timpul nopții și 15 grade Celsius în timpul zilei.

Cerul va fi însorit în marea parte a zilei, iar vântul va sufla slab, atât în timpul zilei, cât și în timpul nopții.

Vremea în Brașov

Vremea va fi rece în Brașov, sub cea obișnuită pentru această perioadă. Temperatura minimă va fi de -1 grad Celsius, pe timp de noapte, în timp ce cea maximă va fi de 11 grade Celsius.

Vântul va sufla slab, iar șanse de precipitații nu vor fi.

Cerul va fi senin pe timpul zilei.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?