Prognoza meteo ANM pentru marți, 23 februarie 2021. Vreme frumoasă și temperaturi ridicate în majoritatea zonelor țării

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 22 feb 2021, 14:00
Prognoza meteo anunțată de ANM pentru 23 februarie 2021
Sursa: unsplash

Prognoza meteo actualizată pentru ziua de marți, 23 februarie 2021, a fost anunțată de Administrația Națională de Meteorologie (ANM). Iată cum va fi vremea la nivelul întregii țări.

După mai multe zile cu temperaturi foarte scăzute, precipitații mixte și vreme mohorâtă, meteorologii anunță temperaturi în creștere, soare și atmosferă de primăvară în majoritatea regiunilor țării. 

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

La finalul săptămânii trecute, temperaturile s-au situat în jurul valorilor normale pentru data din calendar, însă în zilele ce urmează, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că vremea se va încălzi simțitor, astfel că va deveni mai caldă decât ar fi normal, în special în zonele de deal și de munte, unde valorile termice vor fi cu mult peste cele

obișnuite pentru această perioadă a anului.

Încă de la începutul săptămânii temperaturile au crescut și acest lucru se va întâmpla și în cursul zilei de marți. În plus, în centrul, sudul și estul țării, dimineața și seara este anunțată ceață, astfel că în unele regiuni aceasta ar putea duce la scăderea vizibilității. Mai mult, temperaturile resimțite ar putea fi mai mici.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru luni, 22 februarie 2021. Temperaturile cresc simtitor in cea mai mare parte a tarii!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Vremea va fi frumoasă în majoritatea zonelor țării și doar izolat vor mai fi condiții de burniță, vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, în special la altitudini mari. Temperaturile maxime se vor situa între 7 și 17 grade, în timp ce minimele termice vor fi cuprinse între -6 grade în depresiuni și 5-7 grade. 

Vremea în București

Temperaturile vor fi ridicate și în zona Capitalei, iar dimineața și seara este anunțată ceață.

În cursul zilei de marți, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade. Noaptea, cerul va fi mai mult senin, nu sunt șanse de precipitații, iar minima va coborî până la 0 grade.

Vremea în Brașov

La Brașov, ziua de marți aduce vreme frumoasă și mai caldă decât ar fi normal pentru data din calendar. Meteorologii anunță o maximă de 12 grade în timpul zilei și vreme însorită.

Dimineața și seara mai pot fi nori joși și ceață. După lăsarea serii, temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 1 grad și cerul va fi mai mult noros.

Vremea în Iași

Meteorologii anunță că vremea va fi în general frumoasă și la Iași, dar din cauza ceții, temperaturile vor fi ușor mai scăzute, astfel că maxima din timpul zilei va fi de 8 grade.

Noaptea se va face mai frig, iar minima va fi negativă, temperatura din termometre coborând până la -1 grad. Cerul se va menține senin.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru duminica, 21 februarie 2021. Meteorologii anunta o incalzire a vremii!