Prognoza meteo ANM pentru marți, 24 noiembrie. Vreme frumoasă, dar rece dimineaţa şi noaptea

Author: Diana Tilă
Actualizat: 03 feb 2021, 12:15
Cum va fi vremea marți, 24 noiembrie

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat prognoza meteo pentru marți, 24 noiembrie. Iată ce se întâmplă cu vremea!

Administrația Națională de Meteorologie  a anunțat că, marți, 24 noiembrie, vremea va fi în general frumoasă, dar rece dimineaţa şi noaptea, în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, iar în zonele joase din sud-vest, centru şi nord-est, dimineaţa şi noaptea local vor fi nori de plafon jos sau ceaţă.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Temperaturile maxime vor fi apropiate de cele normale la această dată și se vor încadra, în general, între 4 și 11 grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între -9 si -10 grade Celsius, în depresiunile intramontane şi 2-3 grade Celsius pe litoral.

Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu unele intensificări la munte și în regiunile estice.

Vremea în București

De-a lungul zilei, vremea în București va fi una foarte calmă, cerul va fi înnorat doar dimineața iar restul zilei va fi senin și nu ne va aduce ploi până seara. Astfel, în timpul zilei, maxima din termometre va urca până la 9 grade, în timp ce minima din timpul nopții va coborî până la 2 grade.  

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Vremea în Brașov

În Brașov, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Maxima se va situa în jurul valorii de 2 grade, iar minima din timpul nopții va coborî până la -2 grad. 

Vremea în Iași

Săptămâna debutează cu timp frumos și la Iași, unde ziua de luni aduce o maximă de 7 grade, nori și soare.

În timpul nopții, meteorologii au anunțat că minima se va situa în jurul valorii de 1 grad, iar cerul va fi înnorat, însă meteorologii nu anunță ploi.

De-a lungul zilei, vremea în Iași va fi una senină. De dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Maxima se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar minima din timpul nopții va coborî până la 2 grad. 

 

 

 

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?