Prognoza meteo ANM pentru marți, 25 august. Vreme instabilă în aproape toată țara

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 24 aug 2020, 15:44
Prognoza meteo 25 august
Sursa: PixaBay

Informațiile referitoare la prognoza meteo pentru ziua de marți, 25 august, nu sunt dintre cele mai bune. ANM a anunțat cum va fi vremea în orele ce urmează.

Săptămâna debutează cu vreme capricioasă în majoritatea regiunilor țării, asta după ce în weekend temperaturile au fost ridicate, iar soarele a strălucit cu putere în mai toată țara. Pentru ziua de marți sunt anunțate precipitații și vreme instabilă.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

În cursul zilei de marți, vremea va fi în general instabilă, iar temperaturile vor fi în scădere.

Meteorologii anunță un cer înnorat, instabilitate atmosferică accentuată, iar în anumite zone, aversele vor căpăta caracter torențial și vor fi însoțite de descărcări electrice, vijelii și grindină. D acă în weekend vremea a fost caniculară, pentru ziua de marți, temperatura maximă se va încadra între 22 şi 33 de grade, iar minima va fi cuprinsă între 11 şi 21 de grade.

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de vreme rea care este în vigoare până pe 25 august, ora 23:00.

În sud-vestul, centrul, nordul și nord-estul țării, precum și zonele de munte, vremea va fi instabilă, vor fi averse torențiale, intensificări ale vântului, iar cantitățile de apă pot depăși 20...25 l/mp și izolat 40...50 l/mp. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: ANM a emis prognoza pentru luna august! Ultima luna a verii debuteaza cu vreme caniculara! Iata ce ne asteapta in urmatoarele saptamani!

Vremea în București

Dacă în majoritatea regiunilor țării va ploua, iar vremea va fi în general urâtă, pentru zona Capitalei, meteorologii anunță un cer parțial înnorat și o temperatură maximă de 31 de grade în cursul zilei de marți. După lăsarea serii, în București, cerul va fi predominant noros, iar minima va coborî până la 20 de grade.

Vremea în Brașov

În Brașov se anunță furtuni puternice pentru ziua de marți, 25 august. Vremea va fi în general urâtă, iar temperaturile în scădere. În timpul zilei, maxima nu va depăși 24 de grade, iar minima din timpul nopții se va situa în jurul valorii de 15 grade. 

Citeste si: Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani! Cum va fi vremea in toata tara!

Vremea în Constanța

Meteorologii anunță vreme cu nori şi soare la malul mării și o maximă de 27 de grade. În timpul nopții, cerul va fi acoperit de nori, iar temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 21 de grade.

Citeste si: Avertizare de la ANM de vreme severă. Urmează trei zile de ploi și descărcări electrice