Prognoza meteo ANM pentru marți, 29 iunie 2021. O nouă zi caniculară în România. Ce temperaturi vor fi

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 26 iul 2022, 21:25
Prognoza meteo ANM pentru marți, 29 iunie 2021
Sursa: PixaBay

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a actualizat prognoza meteo pentru marți, 29 iunie 2021. Iată cum va fi vremea în principalele regiuni ale țării!

Pentru ziua de marți, 29 iunie, meteorologii au anunțat vreme călduroasă în cea mai mare parte a țării.

Citeste si: Cod galben de instabilitate atmosferică! Ce trebuie să facem în caz de furtună, pentru a rămâne în siguranță. Explicațiile lui Raed Arafat

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat că de marţi, 29 iunie, temperaturile vor fi în creştere şi se va instala din nou canicula.

În vestul şi sud-vestul ţării se vor atinge frecvent 35 de grade, ajungând chiar şi la 38 de grade Celsius.

Citeste si: Avertizare METEO! Cod portocaliu de ploi abundente și vijelii puternice în aproape toată țara

Toodată, începând de marţi vom fi afectați și de disconfort termic, pentru că, odată cu creşterea valorilor de temperatură şi gradul mare de umezeală care se va menţine, din nou starea de disconfort termic va fi în accentuare de la o zi la alta, potrivit observatornews.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

La munte, cerul va fi variabil și izolat, vor mai fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între 11 și 21 de grade.

Vremea în București

În București, vremea va fi călduroasă de-a lungul zilei. Cerul va fi înnorat doar dimineața, iar restul zilei va fi senin. Vântul va sufla slab până la moderat. 

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 33 de grade, iar temperatura minimă va fi de 18-19 grade.

Citeste si: AVERTISMENT: Raed Arafat, anunț de ultimă oră despre mesajele RO-ALERT: „Să se adăpostească oamenii!” Ce urmează în România?

Vremea în Constanța

De-a lungul zilei, vremea în Constanța va fi una caldă. Cerul va fi variabil cu unele înnorări ziua și vor fi posibile averse și descărcări electrice.

Vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 27 de grade, iar cele minime între 20 și 22 de grade. Temperatura apei mării va avea valori de 22-24 de grade.

Citeste si: COD ROȘU de caniculă în mai multe regiuni din țară! Temperaturile depășesc 40 de grade. În Capitală vremea va fi caniculară, iar disconfortul termic va fi ridicat

Vremea Brașov

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer senin, va fi o vreme însorită. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate mai ales după-amiaza și seara și local vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Temperatura maximă va fi de 27 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 15 grade Celsius.