Prognoza meteo ANM pentru marți, 3 noiembrie. Vreme închisă, dar caldă în aproape toată țara

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 02 nov 2020, 14:00
Prognoza meteo anunțată de ANM pentru 3 noiembrie 2020
Sursa: unsplash

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat prognoza meteo pentru ziua de marți, 3 noiembrie. Iată cum va fi vremea la nivelul întregii țări.

După ce săptămâna trecută vremea a fost schimbătoare, meteorologii anunță o zi de marți cu vreme caldă, însă cu cer mai mult noros. Astfel, ploile ar putea să apară în aproape toată țara și în special în nordul țării.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

În cursul zilei de marți, vremea va fi caldă în vestul și în sud-vestul României, iar în restul țării, temperaturile se vor încadra în limitele normale pentru data din calendar.

Meteorologii anunță că cerul va avea înnorări temporar accentuate și că în partea de nord a țării va ploua. Izolat, precipitațiile își pot face apariția și în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 17 grade, în timp ce minimele se vor situa între 3 și 10 grade. Vântul va sufla cu putere în regiunile montane, la altitudini mari, iar în zonele joase poate să apară ceața.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Vremea se schimbă radical! Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteo de vânt puternic și ninsoare

Vremea în București

Pentru zona Capitalei, meteorologii anunță vreme închisă, înnorări în cursul zilei de marți și ploi slabe.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar minima va fi cuprinsă între 7 și 8 grade. Noaptea, cerul va fi în continuare acoperit de nori și pot să mai apară ploi de scurtă durată.

Vremea în Iași

Dacă duminică vremea a fost bună în Iași, iar săptămâna a început cu vreme frumoasă, pentru ziua de marți sunt anunțate ploi de scurtă durată.

Pe seară, ploile se vor opri, dar cerul va fi în continuare predominant noros. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, în timp ce minima anunțată de meteorologi nu va depăși 4 grade.

Vremea în Brașov

Vremea se strică și la munte, astfel că, în cursul zilei de marți, cerul va fi înnorat și sunt anunțate averse, temperatura maximă fiind de 10 grade.

Ploile nu dispar nici după lăsarea serii, astfel că sunt anunțate averse scurte. Temperatura minimă din timpul nopții se va situa în jurul valorii de 6 grade.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru joi, 29 octombrie. Temperaturile se mentin peste mediile multianuale ale perioadei in cea mai mare parte a tarii, dar apar si ploi slabe in unele regiuni!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?