Prognoza meteo ANM pentru marți, 4 mai 2021. Iată ce temperaturi se vor înregistra în Capitală, dar și în celelalte regiuni

Author: Denisa Avram
Actualizat: 24 iul 2022, 12:20
Cum va fi vremea marti 4 mai

Pentru ziua de marți, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță vreme destul de rece pentru această perioadă a anului.

Vremea se va răci parțial marți, 4 mai 2021, potrivit prognozei meteo emise de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).  Deși temperaturile din ultima periodă au fost mai ridicate decât în mod obișnuit  pentru această perioadă, marți cerul va fi parțial noros în majoritatea regiunilor țării.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Meteorologii ANM indică faptul că vremea se va răci şi în zonele de sud şi sud-est, marți.

Vremea va fi ușor răcoroasă pentru această dată în toată țara. Îm majoritatea regiunilor țării cerul va fi mai mult senin, însă vor apărea unele înnorări ziua în sud-est și la munte, iar spre sfârșitul nopții în vest – sud-vest. Izolat și trecător va ploua slab.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. În partea sudică a țării temperaturile vor urca până la 22 de grade Celsius.

Pe litoral vor fi 14 grade.

Minimele vor fi de  -2 grade Celsius în estul Transilvaniei și 12 grade în Dealurile de Vest.

Vremea în București

Vremea se va răci în următoarea perioadă, comparativ cu temperaturile înregistrate până acum.

Marți, maxima va fi de 19 grade Celsius, pe timpul zilei, iar minima va fi de 7 grade Celsius, noaptea.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cerul va fi parțial noros, iar vântul va sufla moderat, cu unele intensificări, care vor atinge la rafală, 17 km/h.

Citeste si: Fenomen neobișnuit în zilele următoare. ANM a făcut anunțul: „În perioada 30 aprilie- 3 mai...” Ce se va întâmpla în ziua de Paște?

Vremea în Brașov

După ce în martie și aprilie regimul termic a fost mai scăzut decât cel normal, iată că și în această marți temperaturile vor scădea moderat. 

În Brașov, temperatura maximă va fi de 17 de grade Celsius, cu cer predominant însorit. Temperaturile nocturne vor atinge minime de 5 grade Celsius.

Vântul va sufla slab, atingând o maxima de 13 kilometri pe oră la rafală. 

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru luni, 3 mai 2021. Iată ce temperaturi se vor înregistra în Capitală, dar și în celelalte regiuni

Vremea în Iași

Vremea va fi frumoasă vineri în Iași.

Temperatura maximă va fi de 18 de grade Celsius, pe timp de zi, cu posibilitate foarte scăzută de precipitații, doar 4%.

Noaptea, minima va fi de 9 grade Celsius, cu vânt moderat, care va atinge la rafală 17 km/h. Cerul va rămâne, însă, însorit pe timpul zilei.

Citeste si: Horoscop marți, 4 mai 2021. Ce zodie va avea noroc în dragoste?