Prognoza meteo ANM pentru marți, 8 decembrie. Vreme rece și închisă în toată țara

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 07 dec 2020, 14:00
Prognoza meteo anunțată de ANM pentru 8 decembrie 2020
Sursa: unsplash

Prognoza meteo pentru ziua de marți, 8 decembrie 2020, a fost anunțată de Administrația Națională de Meteorologie (ANM). Iată ce se întâmplă cu vremea la nivelul întregii țări.

Meteorologii anunță o răcire accentuată a vremii în majoritatea regiunilor țării, atmosferă închisă, dar și precipitații mixte. Astfel, după ce săptămâna trecută vremea a fost mohorâtă, nici în cursul acestei săptămâni nu vor fi schimbări prea mari.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că în cursul zilei de marți, vremea se va răci, temperaturile fiind în scădere comparativ cu zilele anterioare. În zona Moldovei și local în Muntenia, precipitațiile vor fi mixte, în timp ce în restul țării cerul va fi

predominant noros și pot să apară ploi. În zonele montane vor predomina ninsorile, astfel că în Carpații Meridionali și Carpații Orientali va ninge și se va depune un strat consistent de zăpadă în următorul interval de timp. 

Meteorologii atenționează că se mențin condițiile de polei, în special în partea de Sud-Est, Sud-Vest și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 și 8-9 grade, iar minimele se vor situa între -6 și 4 grade. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru joi, 3 decembrie. Va ninge și va fi frig!

Vremea în București

În București, meteorologii anunță vreme închisă pentru ziua de marți, cu precipitații mixte. Temperatura maximă se va situa între 2 și 3 grade, în timp ce minima va coborî până la 0 grade.

În timpul nopții precipitațiile vor fi slabe cantitativ, însă cerul va rămâne acoperit de nori.

Vremea în Brașov

La Brașov, cerul va fi predominant noros pe parcursul zilei de marți, dar nu ar fi exclus ca soarele să își facă, timid, apariția. În cursul zilei, temperatura maximă nu va depăși 3 grade, în timp ce după lăsarea serii, minima va fi de -1 grad.

Noaptea pot să mai apară câteva averse. 

Vremea în Iași

Ziua de marți aduce o atmosferă închisă la Iași, iar meteorologii anunță ninsori în timpul zilei și o temperatură maximă de -1 grad. Noaptea, cerul va fi mai mult noros și se va face mai frig, minima situându-se în jurul valorii de -3 grade. 

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 2 decembrie. Zonele unde vor predomina ninsorile

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?