Prognoza meteo ANM pentru marți, 8 septembrie. Temperaturi în scădere și vreme capricioasă în anumite regiuni

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 09 sep 2020, 16:28
Prognoza meteo anunțată de ANM pentru 8 septembrie

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat prognoza meteo pentru ziua de marți, 8 septembrie. Potrivit informațiilor venite din partea ANM, vremea va fi schimbătoare, iar temperaturile în scădere.

După un weekend cu temperaturi ridicate și un început de săptămână cu vreme frumoasă, meteorologii au anunțat o serie de schimbări în ceea ce privește prognoza meteo pentru următoarele zile ale săptămânii.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Dacă până acum am avut temperaturi de vară, se pare că toamna începe, treptat, să își intre în drepturi. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat că marți și miercuri temperaturile vor fi în scădere în majoritatea regiunilor țării, maximele fiind cuprinse între 21 și 31 de grade, în

timp ce minimele se vor situa între 8 și 21 de grade.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru duminica, 6 septembrie 2020. Caldura se intoarce in vestul si sudul tarii!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

În regiunile montane, în centrul și sud-vestul țării, în cursul zilei de marți, pot să apară ploi și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Cerul va fi înnorat și există șanse de precipitații, chiar dacă acestea nu vor fi însemnate cantitativ.

Vremea în București

La București, vremea va fi în general frumoasă, iar meteorologii anunță o temperatură maximă de 28 de grade marți, urmând ca miercuri aceasta să crească până la 31 de grade. Vântul va mai sufla în cursul zilei de marți, dar cerul se va menține senin, va fi parțial însorit și nu vor exista șanse de precipitații.

În timpul nopții, cerul va fi parțial noros, iar minima se va situa în jurul valorii de 15 grade. 

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru sambata, 5 septembrie 2020. Dispar ploile! Vremea se va incalzi din nou in toata tara!

Vremea în Constanța

Turiștii care se află pe litoral în această perioadă se pot bucura de soare și vreme frumoasă.

Temperatura maximă va atinge valoarea de 27 de grade, una destul de ridicată pentru o zi de septembrie. Noaptea, cerul va fi senin, iar minima va coborî până la 21 de grade. 

Vremea în Brașov

Dacă săptămâna a început cu vreme bună la Brașov, pentru ziua de marți, meteorologii anunță ploi și o temperatură maximă de 25 de grade. În cursul nopții, precipitațiile vor dispărea, însă cerul va fi parțial noros, iar minima va fi de doar 12 grade.

Citeste si: Vremea. ANM a anunțat prognoza meteo pentru jumătatea lunii septembrie

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?