Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 16 septembrie. Vreme frumoasă în toată țara

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 15 sep 2020, 14:00
Administrația Națională de Meteorologie a anunțat prognoza pentru miercuri, 16 septembrie
Sursa: PixaBay

La mijlocul săptămânii, vremea se menține în continuare frumoasă. ANM a anunțat prognoza meteo pentru ziua de miercuri, iar veștile sunt dintre cele mai bune.

Toamna se lasă așteptată astfel că, încă ne putem bucura de temperaturi ridicate și timp frumos în toată țara. După ce în weekend vremea a fost călduroasă, meteorologii anunță și în zilele ce urmează temperaturi peste valorile normale pentru această perioadă a anului.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Miercuri, vremea se menține în continuare foarte caldă, astfel că, după prânz, temperatura maximă, la nivelul țării, se va situa între 25 și 33 de grade, valorile fiind potrivite mai mult pentru o zi de vară, decât pentru prima

lună de toamnă. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat că vremea va fi mai caldă decât ar fi obișnuit pentru data din calendar, va fi soare în majoritatea regiunilor și timp frumos.

Vremea în București

În București, după un început de săptămână cu temperaturi ridicate, vremea se va menține în continuare frumoasă și călduroasă. Meteorologii anunță o temperatură maximă cuprinsă între 31 și 32 de grade, în timp ce minima se va situa în jurul valorii de 15-16 grade.

În zona preorășenească, temperatura din termometre poate coborî mai mult în timpul nopții, ajungând la o minimă de 13 grade. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru sambata, 12 septembrie: vremea se mentine calda pentru aceasta perioda. Ce temperaturi vom avea

Vremea în Constanța

Cei care nu au ajuns în această vară pe litoral se pot bucura în continuare de temperaturi de vară și timp frumos. Miercuri, meteorologii anunță că la Constanța vor fi 26 de grade, mult soare, cer senin, iar vântul va sufla cu o viteză de 24 km/h. În timpul nopții, temperatura din termometre va coborî ceva mai mult, minima fiind de 19 grade.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru vineri, 11 septembrie: vremea ne face surprize! Ce temperaturi vom avea

Vremea în Brașov

Și în regiunile montane vremea va fi frumoasă și mult mai caldă decât ar fi normal. În Brașov, ziua de miercuri se anunță însorită, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade. După lăsarea serii, meteorologii anunță că cerul va fi mai mult senin, iar minima va fi de 11 grade.

Citeste si: Care este temperatura apei mării în perioada 15- 20 septembrie, în principalele stațiuni din Constanța

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?