Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 19 august. Vreme instabilă și temperaturi în scădere în zona de vest a țării

Author: Bianca Hriscu

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru ziua de miercuri. Potrivit informațiilor prezentate de ANM, vremea se va schimba radical.

Ziua de miercuri aduce temperaturi mai mici și instabilitate atmosferică accentuată în mai multe regiuni ale țării. Astfel, după mai multe zile cu vreme frumoasă, meteorologii au anunțat schimbări importante ale vremii.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că în vestul, sud-vestul, centrul și nordul țării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată.

Mai exact, în cursul zilei de miercuri pot să apară averse torențiale, însoțite de descărcări electrice, intensificări ale vântului care pot căpăta aspect de vijelile, dar și grindină. În plus, temperaturile vor fi în scădere în aceste zone, maxima situându-se în jurul valorii de 23-24 de grade.

Citeste si: ANM anunță cod portocaliu și galben de furtuni. Care sunt județele afectate de vremea rea?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Pe parcursul zilei, vremea se va menține frumoasă în sud-estul țării, unde se vor atinge maxime de până la 34 de grade. Instabilitatea atmosferică se va instala și aici, dar după lăsarea serii.

Vremea în București

În cursul zilei de miercuri, vremea va fi frumoasă în București. Temperatura maximă va atinge 28 de grade în Capitală și pot să mai apară nori sporadici după prânz.

În timpul nopții, temperatura va scădea până la 18 grade, iar meteorologii anunță posibile ploi sau furtuni, șansele de precipiații fiind de 55%.

Citeste si: ANM a emis prognoza pentru luna august! Ultima luna a verii debuteaza cu vreme caniculara! Iata ce ne asteapta in urmatoarele saptamani!

Vremea în Constanța

La malul mării, vremea se va menține frumoasă miercuri.

Meteorologii anunță vreme cu nori și soare la Constanța și o temperatură maximă de 28 de grade. În timpul nopții pot să apară furtuni în anumite zone, iar temperatura se va situa în jurul valorii de 20 de grade. 

Vremea în Brașov

În Brașov, vremea va fi instabilă, iar în cursul zilei de miercuri pot să apară averse de ploaie sau furtuni.

Temperatura maximă va ajunge în timpul zilei la 25 de grade, în timp ce noaptea va fi înregistrată o minimă de doar 15 grade. Mai mult, în timpul nopții sunt anunțate ploi și furtuni ocazionale.

Citeste si: Prognoza meteo pentru următoarea perioadă. ANM a spus cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?