Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 2 decembrie. Zonele unde vor predomina ninsorile

Author: Diana Tilă
Actualizat: 04 feb 2021, 01:30
Prognoza meteo anunțată de ANM pentru 2 decembrie 2020

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat prognoza meteo pentru miercuri, 2 decembrie. Iată ce se întâmplă cu vremea!

Vremea ramane rece in cea mai mare parte a tarii. In sud, in est si partial in centru, apar norii de plafon jos sau ceata. Acest fenomen va fi unul persistent, asociat izolat cu chiciura, fulguieli si burnita. In restul teritoriului, cerul va fi unul variabil. Apar innorari seara si noaptea, iar in zonele de sud-vest vor fi precipitatii mixte.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

In Dobrogea vor predomina ploile. Izolat, se depune polei, iar vantul se intensifica treptat in sudul Banatului si la munte. Rafalele din Carpatii Meridionali, rafalele depasesc 65-75 km/h. In rest, vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor si intre 0 si 7 grade, iar minimele se vor situa intre -7 si 2 grade.

Vremea în București

În București, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 1 grad. Valorile minime vor fi de -3 grade Celsius. 

Vremea în Brașov

De-a lungul zilei, vremea în Brașov va fi una foarte calmă, cerul va fi înnorat doar dimineața, iar restul zilei va fi senin.

Nu sunt prognozate ploi în această zi frumoasă. Temperatura maximă atingând pragul de 2 grade Celsius, iar temperatura minimă de -5 grade Celsius. 

Citeste si:   Avertizare meteo de ultimă oră! Încep ninsorile și lapovița

Vremea în Iași

În Iași, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată.

Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Meteorologii au anunțat că maxima se va situa în jurul valorii de 1 grad, iar minima din timpul nopții va coborî până la -1 grad.  

Vremea în Constanța  

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu cer înnorat și lapoviță și ninsoare. În timpul zilei ninsoarea se va opri, dar cerul se va păstra înnorat.

Seara, norii vor fi încă pe cer, va fi înnorat. Temperatura maximă va fi de 3 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 1 grad Celsius

 

Taguri: