Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 23 septembrie. Vremea va fi neobișnuit de caldă pentru această perioadă!

Author: Andrei Ionescu
Vremea va fi insorita peste tot

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat vremea pentru ziua de miercuri, 23 septembrie 2020. Vremea va fi neobișnuit de caldă.

Vremea va fi însorită în mai toate regiunile miercuri, 23 septembrie. Peste tot în țară vremea va fi caldă, însă în regiunea vestică se vor înregistra și ploi, de scurtă durată și neînsemnate cantitativ.

Potrivit prognozei ANM actualizate, spre seară vom avea înnorări temporare în toate regiunile, după ce în miezul zilei soarele va fi neașteptat de îngăduitor cu noi pentru această perioadă.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Temperaturile maxime se vor încadra miercuri, 23 septembrie, între 22 și 31 de grade, în timp ce cele minime vor fi cuprinse între 6 și 16 grade. Dimineața și noaptea, izolat, se vor înregistra condiții de ceață.

În vest vom avea parte de înnorări temporare și înspre seară vor fi ploi de scurtă durată, în cea de a doua parte a zilei, mai ales târziu seara și la noapte.

Vremea în București

Vremea în Capitală va fi foarte frumoasă, cu temperaturi mai mari decât cele normale acestei perioade.

Temperatura maximă va urca până la 29 de grade, în timp ce cea minimă va fi de 15 grade Celsius.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Vremea va fi predominant frumoasă pe tot timpul zilei, iar vântul va sufla, temporar, foarte slab, cu viteze de 10 km/h dinspre E și cu 8 km/h dinspre NE. Vom avea parte de o noapte foarte senină în București.

Vremea în Constanța

Vremea va fi frumoasă și la mare, în Constanța. Temperaturile vor fi situate între 17 grade Celsius, noaptea, și 24 de grade Celsius în timpul zilei.

Vântul va sufla slab pe timpul zilei și pe cel al nopții, iar șansele de precipitații vor fi foarte scăzute.

Vremea în Brașov

Vremea va fi frumoasă în Brașov miercuri. Maxima va urca în timpul zilei până la 26 de grade Celsius, în timp ce noaptea minima va fi de 11 grade Celsius.

Vântul va sufla în timpul zilei cu viteze la rafală de 23 km/h, în timp ce în timpul nopții va sufla cu viteze de 27 de km/h.

 

 

 

 

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?