Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 26 august. Dispar ploile și revine vremea frumoasă

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 30 ian 2021, 11:15
Prognoza meteo pentru 26 august 2020
Sursa: PixaBay

După un început de săptămână ploios, prognoza meteo pentru miercuri anunță schimbări. ANM a precizat că vremea va fi în general frumoasă în toată țara.

Vremea se schimbă la jumătatea săptămânii, astfel că după câteva zile în care a plouat serios în mai multe regiuni, fiind emise  avertizări meteo de furtuni, vijelii și grindină, vremea se va îmbunătăți, iar temperatura din termometre va crește.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

La nivelul țării, Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că vremea va deveni frumoasă în cursul zilei de miercuri.

Ploile dispar și doar izolat pot să mai apară înnorări și precipitații de scurtă durată, însoțite de descărcări elecrice, în regiunile sudice, estice, dar și în zonele montane. Pentru ziua de miercuri, meteorologii anunță o maximă cuprinsă între 23 și 32 de grade, în timp ce minima se va situa între 10 și 20 de grade, cu valori mai scăzute în timpul nopții.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: ANM a emis prognoza pentru luna august! Ultima luna a verii debuteaza cu vreme caniculara! Iata ce ne asteapta in urmatoarele saptamani!

Vremea în București

În București, vremea se anunță frumoasă la jumătatea acestei săptămâni. Cerul va fi variabil, însă nu vor mai exista șanse de ploaie miercuri. Meteorologii au anunțat o maximă de 30-31 de grade pentru zona Capitalei, în timp ce minima poate coborî până la 17-18 grade, iar valorile pot atinge chiar și 15 grade în zona preorășenească.

Vremea în Brașov

Dacă la începutul săptămânii vremea a fost urâtă la munte, miercuri, norii se risipesc și va fi parțial însorit. Temperatura maximă va atinge valoarea de 24 de grade, iar în timpul nopții, minima va fi de 12 grade. După lăsarea serii, cerul va fi parțial noros, însă nu vor fi șanse de precipitații. 

Vremea în Constanța

Pentru ziua de miercuri, meteorologii anunță vreme frumoasă, cu soare și temperaturi ridicate la malul mării. Vor fi 27 de grade în cursul zilei, iar noaptea, temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 21 de grade. Vremea se va menține frumoasă și după lăsarea serii, chiar dacă cerul va fi parțial noros. 

Citeste si: Vremea. ANM, avertizare de ultimă oră. Cod roșu de vreme rea

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?