Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 30 iunie 2021. Meteorologii anunta inca o zi caniculara in Romania. Iata zonele in care va persista disconfortul termic accentuat!

Author: Ana Filip
Actualizat: 29 iun 2021, 16:46
Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 30 iunie 2021
Sursa: unsplash.com

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru miercuri 30 iunie 2021. Iata unde se vor mentine temperaturile excesiv de mari!

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), vremea va continua sa fie caniculara si miercuri, 30 iunie 2021, in mare parte din tara. Pentru unele zone meteorologii au emis avertizari Cod galben si portocaliu de disconfort accentuat si canicula.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Canicula s-a instalat inca de la inceputul acestei saptamani in mare parte a tarii. Iar Administrația Nationala de Meteorologie (ANM) a transmis ca vremea torida se va mentine si pe parcursul zilei de miercuri, 30 iunie 2021, temperaturile raman ridicate si vor crea disconfort termic accentuat in

multe regiuni din sudul si estul tarii.

Potrivit meteoromania.ro, meteorologii au emis o avertizare Cod Galben de canicula valabil in intervalul 29 iunie, ora 12:00- 30 iunie, ora 22:00, pentru Crisana, Banat, Oltenia, Muntenia, sud-vestul Transilvaniei, vestul Maramuresului si sudul Moldovei, unde se va inregistra disconfort termic ridicat, indicele tempratura-umezeala (ITU) va atinge si chiar va depasi pragul critic de 80 de unitati, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 33 si 36 de grade Celsius, iar cele minime intre 18 si 21 de grade Celsius.


Si o avertizare Cod Portocaliu de canicula in intervalul 29-30 iunie 2021, pentru judetele Bihor, Arad, Timis, Caras-Severin, Mehedinti si Dolj, unde se vor inregistra pana la 38 de grade Celsius, iar disconfortul termic va fi accentuat.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: COD ROȘU de caniculă în mai multe regiuni din țară! Temperaturile depășesc 40 de grade. În Capitală vremea va fi caniculară, iar disconfortul termic va fi ridicat

Vremea in Bucuresti

In Capitala, vremea se va mentine la fel de calduroasa pe durata intregii zile de miercuri. Cerul va fi predominant senin, iar temperatura maxima va urca pana la valoarea de 34 de grade Celsius, iar cea minima va fi de 20 de grade Celsius.

Vremea in Constanta

La malul marii, vremea fi calduroasa, insa briza va face ca temeperatura sa fie mai usor suportata.

Cerul va fi predominant senin, temperatura maximă va urca pana la 28 grade Celsius, iar cea minima va fi de 21 grade Celsius.

Vremea in Brasov

Si la munte vremea va fi destul de calda, pe durata intregii zile de miercuri, cand cerul va fi senin. Temperatura maxima va fi de 30 grade Celsius, iar temperatura minima va fi de 17 grade Celsius. Spre seara vor fi sanse sa apara pe alocuri averse cu descarcari electrice.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru marți, 29 iunie 2021. O nouă zi caniculară în România. Ce temperaturi vor fi

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.