Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 4 noiembrie. Vreme mai caldă decât ar fi normal pentru data din calendar

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 03 nov 2020, 14:00
Prognoza meteo anunțată de ANM pentru 4 noiembrie 2020
Sursa: unsplash

Reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au anunțat prognoza meteo pentru miercuri, 4 noiembrie. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Ziua de marți a fost mohorâtă, cu vreme închisă și ploi în aproape toate regiunile țării, însă pentru miercuri, meteorologii vin cu vești bune. Soarele își va face simțită prezența, iar precipitațiile sub formă de ploaie vor apărea doar izolat, astfel că vremea se anunță frumoasă la mijlocul acestei săptămâni.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că în cursul zilei de miercuri vremea va fi mai caldă decât ar fi normal pentru începutul lunii noiembrie.

Astfel, temperaturile maxime din timpul zilei se vor situa între 11 și 18 grade, în timp ce minimele vor fi cuprinse între -1 și 11 grade. 

În est și în regiunile montane poate să mai plouă izolat în cursul zilei de miercuri, iar după lăsarea serii, precipitații vor cuprinde și zona de nord-vest a țării. Vântul va sufla cu putere la munte, dar și la malul mării.

În restul țării, vremea se anunță frumoasă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru vineri, 30 octombrie. Vremea se raceste in aproape toata tara! Revin si ploile in unele regiuni!

Vremea în București

În București, meteorologii anunță că vremea va fi mai caldă decât ar fi normal pentru luna noiembrie, maxima urcând până la 15 grade.

Minima din timpul nopții se va situa în jurul valorii de 6 grade. Cerul va variabil în cursul zilei de miercuri și va apărea și soarele, iar dimineața și seara poate să apară ceața. În timpul nopții, cerul va fi parţial spre predominant noros, însă nu sunt șanse de precipitații.

Vremea în Timișoara

Meteorologii anunță vreme frumoasă în Timișoara, astfel că în timpul zilei va fi parțial însorit, iar temperatura maximă va fi de 15 grade.

Noaptea sunt posibile averse, iar temperatura minimă va coborî până la 10 grade.

Vremea în Brașov

Vremea va fi frumoasă și în regiunile montane. La Brașov va fi parțial însorit, iar meteorologii anunță o maximă de 12 grade, în creștere față de zilele precedente. În timpul nopții, cerul va fi acoperit de nori, iar temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 2 grade.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru joi, 29 octombrie. Temperaturile se mentin peste mediile multianuale ale perioadei in cea mai mare parte a tarii, dar apar si ploi slabe in unele regiuni!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?