Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 9 decembrie. Vremea se încălzește și va ploua în aproape toată țara. Unde va continua să ningă?

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 08 dec 2020, 14:00
Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în cursul zilei de miercuri, 9 decembrie 2020
Sursa: unsplash

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a făcut publică prognoza meteo pentru miercuri, 9 decembrie 2020. Cum va fi vremea în fiecare regiune a țării?

Iarna și-a intrat serios în drepturi în mai multe zone ale țării, astfel că a nins și s-a depus strat de zăpadă în București, în zonele montane, dar și în alte regiuni. Ce se va întâmpla cu vremea la mijlocul acestei săptămâni?

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

După un episod de iarnă autentică, cu ger și ninsori, vremea se încălzește la mijlocul săptămânii.

Astfel, începând de miercuri, temperaturile vor fi în ușoară creștere, în special în zonele intracarpatice. Deși se va face mai cald, atmosfera va rămâne în continuare închisă, iar precipitațiile vor fi mai mult sub formă de ploaie. Administrația Națională de Meteolorgie (ANM) a anunțat că doar în zonele montane va continua să ningă.

Poleiul ar putea să mai apară în zona de Est a țării și la munte, iar vântul va prezenta intensificări în special în zonele montane înalte.

Temperaturile maxime, în creștere față de ziua precedentă, se vor situa între 0 și 12 grade.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru sâmbătă, 5 decembrie! Vremea continuă să fie caldă! Unde vor fi precipitații

Vremea în București

Ziua de miercuri aduce vreme închisă și în Capitală.

Cerul va fi mai mult noros, iar seara și noaptea va ploua. Vântul va sufla moderat, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 4 grade, în timp ce minima va fi de 3 grade.

Vremea în Brașov

În Brașov, meteorologii anunță ploi în cursul zilei de miercuri și o temperatură maximă de 7 grade, mult mai mare decât cea înregistrată marți, când termometrul a arătat 3 grade.

Pe parcursul nopții, ploile vor continua, iar temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 3 grade.

Vremea în Iași

Meteorologii au anunțat că la Iași va mai continua să ningă miercuri, aici temperatura maximă fiind mai scăzută, înregistrându-se 1 grad în timpul zilei. După lăsarea serii, ninsorile se vor transforma în ploaie și burniță, iar minima va fi de 0 grade. 

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru vineri, 4 decembrie. Vremea se încălzește, dar vin ploile!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?