Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 9 septembrie: vremea va fi frumoasa pentru aceasta perioada

Author: Luiza Stama
Actualizat: 08 sep 2020, 15:00
prognoza meteo

Specialistii de la Institutul National de Meteorologie anunta ca vremea va fi calda si frumosa pentru aceasta perioada. Iata prognoza meteo pentru miercuri:

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Desi temperaturile sunt in scadere, iar toamna isi intra in drepturi, vremea se mentine frumoasa, iar specialistii de ia Institutul National de Meteorologie au vesti bune in ceea ce priveste prognoza meteo pentru mircuri, 9 septembrie. Atfel, vremea va fi predominant frumoasa in principalele regiuni ale tarii, cu cer variabil si innorari temporare. Temperaturile maxime se vor incadra intre 23 si 32 de grade Celsius, iar minimele intre 7 si 18 grade Celsius.

Vantul va bate slab in majoritatea teritoriului.

Vremea in Bucuresti

Si in Capitala toamna si-a intrat in drepturi, dar ne putem bucura de o vreme placuta, cu temperaturi in usoara scadere. Potrivit informatiilor ANM, in Capitala vremea va fi frumoasa miercuri, cu cer variabil si cu o maxima a zilei de 28 de grade Celsius. Vantul va bate slab, iar temperatura minima nu va cobora sub 17 grade.

Vremea in Constanta

Cerul va fi mai mult senin la Constanta, iar cei care si-au programat concediul in aceasta perioada se vor bucura de vreme frumoasa. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 25 de grade Celsius. Minima zilei va fi de 18 grade, iar vantul va bate slab.

Vremea in Sibiu

In centrul tarii, cerul va fi variabil, iar maxima zilei la Sibiu va fi de 25 de grade Celsius.

Institutul National de Meteorologie informeaza ca vantul va bate slab, iar minima zilei se situeaza in jurul valorii de 12 grade.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Si in zilele urmatoare vremea se va mentine frumoasa, conform prognozei realizate de specialistii de ia Institutul National de Meteorologie, insa temperaturile vor continua sa scada, treptat, incadrandu-se in media obisnuita a perioadei.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru marți, 8 septembrie. Temperaturi în scădere și vreme capricioasă în anumite regiuni

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru luni, 7 septembrie 2020. Meteorologii anunta temperaturi de vara la inceput de septembrie!

 

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?