Prognoza meteo ANM pentru sambata, 12 septembrie: vremea se mentine calda pentru aceasta perioda. Ce temperaturi vom avea

Author: Luiza Stama
Actualizat: 11 sep 2020, 14:00
prognoza meteo

Administratia Nationala de Meteorologie a publicat prognoza meteo pentru sambata, 12 septembrie. Iata cum va fi vremea

Specialistii de la ANM au realizat prognoza meteo pentru ziua de sambata, 12 septembrie. Vremea se anunta frumoasa, cu temperaturi crescute pentru aceasta perioada.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

In Oltenia cerul va fi variabil, cu inorari temporare, iar temperaturile zilei vor creste in jurul valorii de 27 de grade, cu maxima situata la 32 de grade Celsius. Minimele se incadreaza intre 12 si 18 grade, iar atmosfera se anunta stabila.

Si in Banat vremea este frumoasa, cu cer senin si insorit, iar temperaturile maxime ale zilei ajung in jurul valorilor de 29- 31 de grade Celsius. Minima zilei va fi in jur de 11 grade dimineata, insa vremea se incalzeste spre o medie de 18 grade Celsius.

In Transilvania cerul va fi partial acoperit, insa razele soarelui mentin o vreme frumoasa, cu temperaturi cuprinse intre 24 si 30 de grade, maxima zilei.

Temperatura minima se situeaza intre valorile de 6 si 15 grade.

In Moldova cerul va fi senin, iar temperaturile zilei variaza intre 25 si 30 de grade Celsius. Chiar daca temperaturile minime sunt mai scazute, intre 9 si 15 grade celsius, specialistii anunta ca vremea este calda pentru aceasta perioada.

In Dobrogea sambata va fi vreme frumoasa, cu cer senin si cu temperaturi situate intre 24 si 30 de grade ziua.

Minimele in regiune sunt intre 15 si 21 de grade.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Si in Muntenia vremea este calda pentru aceasta perioada, iar ziua se anuta una calda. Valorile maxime se vor situa intre 25 si 32 de grade, iar minimele intre 12 si 17 grade Celsius. Cerul ramane senin, iar atmosfera este insorita pe tot parcursul zilei.

Vremea in Bucuresti

In Capitala cerul va fi mai mult senin, iar maxima zilei va atinge valoarea de 30 de grade Celsius. Minima se va situa in jurul valorii de 17 grade, cu vreme placuta in general.

Vremea in Constanta

Si la Constanta vremea este placuta, cu cer mai mult senin si temperaturi situate intre 19 si 26 de grade Celsius.

Vantul va bate slab, cu unele intensificari temporare.

Vremea in Sibiu

In centrul tarii, la Sibiu, cerul va fi variabil, iar maxima zilei se va situa in jurul valorii de 28 de grade. Minima nu va cobora sub 13 grade celsius, iar vantul nu isi va face simtita prezenta.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru vineri, 11 septembrie: vremea ne face surprize! Ce temperaturi vom avea

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru joi, 10 septembrie 2020: vremea se schimba, temperaturile scad in toata tara