Prognoza meteo ANM pentru sâmbătă, 13 martie 2021: Vin ploile! Ce temperaturi vor fi

Author: Andrei Ionescu
Prognoza meteo 13 martie 2021

Vremea continuă să fie închisă sâmbătă, 13 martie 2021, potrivit prognozei emise de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Va ploua în majoritatea zonelor sâmbătă, după ce în ultimele zile au predominat ninsorile

Singurele zone unde se vor înregistra ninsori vor fi estul Transilvaniei și, local, în Moldova, unde se va înregistra lapoviță și ninsoare.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Vremea va fi închisă în majoritatea zonelor sâmbătă. Cerul va fi noros și se vor înregistra ploi în cea mai mare parte din țară.

În zona de munte va ninge.

Temperaturile maxime se vor situa între 4 şi 13 grade, cu cele mai mari valori în zonele de vest şi de sud-vest ale ţării. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între -6 şi 4 grade.

Regimul termic va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Vremea în București

Vremea va fi închisă sâmbătă în Capitală. Va ploua în cea mai mare parte a zilei, iar temperatura maximă nu va depăși 7 grade Celsius.

Temperatura minimă va fi de -1 grad Celsius.

Vântul va sufla slab și moderat.

Duminică vremea se va încălzi în Capitală, atingând un maxim de 13 grade Celsius. Și minimele vor fi pozitive duminică, de 1...2

grade Celsius.

Săptămâna viitoare se vor înregistra numeroase ploi, în fiecare zi, în Capitală. Urmează o perioadă cu foarte multe ploi în București și în mai multe zone din țară.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Vremea în Brașov

Vremea va fi închisă în Brașov sâmbătă. Va ploua ușor, iar temperaturile vor fi cuprinse între -2 grade și 8 grade Celsius.

Cerul va fi în mare parte noros, iar vântul va sufla slab.

Vremea se va încălzi duminică și în Brașov, când se vor înregistra temperaturi de 13...14 grade Celsius. Minima va fi duminică de doar 1 grad.

Săptămâna viitoare vor fi numeroase ploi și în Brașov, înregistrându-se precipitații toată săptămâna. Pe lângă ploi, se vor înregistra și ninsori, iar temperaturile vor scădea.

Vremea în Iași

Vremea va fi închisă sâmbătă și în Iași.

Va ploua în cea mai mare parte a zilei, iar temperatura maximă nu va depăși 3 grade Celsius. Minima va fi de -2 grade Celsius.

Vântul va sufla foarte ușor pe timp de zi. 

Duminică vremea va fi frumoasă în Iași, cu cer însorit și o maximă de 13 grade Celsius, însă de luni se strică din nou.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru vineri, 12 martie 2021: Continuă ploile și ninsorile! Ce se întâmplă cu temperaturile