Prognoza meteo ANM pentru sâmbătă, 17 octombrie. Vreme rece și ploi

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 16 oct 2020, 14:00
Prognoza meteo anunțată de ANM pentru 17 octombrie 2020
Sursa: PixaBay

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat prognoza meteo pentru sâmbătă, 17 octombrie. Vremea va fi închisă și rece în aproape toată țara.

Meteorologii nu au vești prea bune pentru weekendul ce urmează. După o săptămână cu vreme schimbătoare, Administrația Națională de Meteorologie anunță ploi și o răcire accentuată a vremii pentru ziua de sâmbătă. 

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

La final de săptămână, vremea va fi rece  și va continua să plouă în majoritatea zonelor țării. Meteorologii anunță că în cursul zilei de sâmbătă, temperaturile vor scădea semnificativ în vestul, nordul și centrul țării, iar în aceste zone va continua să plouă pe suprafețe mari.

Temperatura maximă poate atinge valoarea de 22 de grade, în timp ce minimele vor fi cuprinse între 4 și 13 grade. 

În restul țării, ploile pot să apară doar local, iar pe crestele montane, precipitațiile pot fi mixte. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru joi, 15 octombrie. Vreme frumoasă și temperaturi în creștere

Vremea în București

În București, vremea va fi schimbătoare în cursul zilei de sâmbătă. Meteorologii anunță înnorări accentuate și sunt posibile averse de ploaie şi furtuni în timpul zilei, însoțite de descărcări electrice. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade. După lăsarea serii, ploile vor dispărea, dar se va face mai frig, astfel că minima va coborî până la 7 grade.

Vremea în Iași

În Iași, ziua de sâmbătă poate să mai aducă o serie de ploi scurte, atmosfera fiind în general închisă. Temperatura maximă din timpul zilei nu va trece de 16 grade, în timp ce minima se va situa în jurul valorii de 8 grade. În timpul nopții, cerul va fi parţial spre predominant noros, iar precipitațiile sub formă de ploaie vor dispărea.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 14 octombrie. Vreme mai rece decât ar fi normal pentru această perioadă

Vremea în Brașov

În prima zi de weekend, vremea va fi urâtă și în regiunile montane. Astfel, ziua de sâmbătă va debuta la Brașov cu ploi și temperaturi scăzute, maxima din timpul zilei fiind de 12 grade. Noaptea, cerul va rămâne acoperit de nori și se va face mai frig, temperatura minimă fiind de 4 grade.

 


Episodul 21 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 27 iunie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.