Prognoza meteo ANM pentru sâmbătă, 19 decembrie. Vreme deosebit de caldă. Ce temperaturi se vor înregistra

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 18 dec 2020, 14:00
Prognoza meteo ANM pentru sâmbătă, 19 decembrie.

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat prognoza meteo pentru sâmbătă, 19 decembrie. Iată ce se întâmplă cu vremea!

Potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM  (Administrația Națională de Meteorologie), vremea se va menține în normalul perioadei la care ne aflăm, astfel pentru mijlocul lunii decembrie temperaturile vor crește puțin peste 5 grade celsius în majoritatea regiunilor.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Sâmbătă, temperaturile maxime pe regiuni vor arăta astfel: 6 grade în Moldova, 8 în Transilvania, 7 în Maramureș, 8 în Crișana și Banat, 7 în Muntenia și Oltenia și 9 în Dobrogea.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

În prima zi de weekend soarele iese în Dobrogea, dar Moldova, Transilvania, Banat și Crișana stau sub ceață. În Maramureș, Oltenia și Muntenia vremea rămâne închisă, cu cerul acoperit de nori.

La  București, cerul va fi mai mult noros și se va forma ceața. Temperatura maximă va fi de 7 grade.

Vremea în București

În București vom avea un cer preponderent noros, temperatura maximă va fi de 7 grade ziua, în timp ce temperatura minimă va fi de 3 grade Celsius.

Vremea în Brașov

 În Brașov cerul va fi preponderent senin, temperatura maximă atingând pragul de 4 grade Celsius, iar temperatura minimă de -3 grade Celsius.

Citeste si:   Avertizare meteo de ultimă oră! Încep ninsorile și lapovița

Vremea în Iași

În Iași, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Meteorologii au anunțat că maxima se va situa în jurul valorii de 5 grade, iar minima din timpul nopții va coborâ până la 0 grade.  

Vremea în Constanța  

 Cerul în Constanta se va menține noros, temperatura maximă va fi de 8 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 5 grade Celsius.