Prognoza meteo ANM pentru sâmbătă, 19 septembrie. Vreme frumoasă, dar rece în toată țara. Cât de mult scad temperaturile?

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 18 sep 2020, 14:00
ANM a anunțat cum va fi vremea sâmbătă, 19 septembrie
Sursa: PixaBay

Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 19 septembrie, a fost anunțată de ANM. Vremea se schimbă radical și este anunțată o răcire accentuată.

Luna septembrie a început cu vreme mult mai caldă decât ar fi normal pentru data din calendar, însă acum, meteorologii anunță că temperaturile vor scădea în toată țara, ajungând la valorile obișnuite pentru jumătatea lunii septembrie. 

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

După mai multe zile cu soare și temperaturi de vară, Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că vremea se va schimba. Astfel, în toate regiunile țării, temperaturile vor coborî destul de mult, atingând valorile normale pentru această perioadă a anului. 

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru joi, 17 septembrie. În ce zone ale țării pot să apară ploi?

În Banat, ziua de sâmbătă aduce o răcire semnificativă a vremii, astfel că temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 22 de grade. În Crișana, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade, în timp ce minima poate ajunge la 8 grade.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Și în Transilvania, Maramureș, Moldova, Dobrogea, Oltenia și Muntenia vremea se va răci. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 și 20 de grade, în timp ce minimele din timpul nopții se vor încadra între 6 și 9 grade.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 16 septembrie. Vreme frumoasă în toată țara

Vremea în București

În București, meteorologii anunță o vreme cu mult soare și o temperatură maximă de 22 de grade. După lăsarea serii, temperatura din termometre va scădea destul de mult, minima situându-se în jurul valorii de 8 grade. Cerul va fi senin și nu există șanse de precipitații.

Vremea în Constanța

La malul mării, prima zi de weekend va fi predominant însorită, însă temperatura maximă va fi în scădere în raport cu cea înregistrată vineri. Vor fi 19 grade în timpul zilei, în timp ce

noaptea, temperatura minimă va fi de 13 grade, iar cerul va fi mai mult senin.

Vremea în Brașov

Administrația Națională de Meteorologie anunță că în toate regiunile montane vremea se va răci, astfel că maximele din timpul zilei vor fi cuprinse între 10 și 12 grade, în timp ce minima nocturnă va fi de doar 2 grade.

La Brașov, sâmbătă vremea va fi frumoasă, cu mult soare, iar maxima poate să atingă 20 de grade.

În timpul nopții, cerul va fi parțial noros și se va înregistra o minimă de 5 grade. 

Citeste si: Se strică vremea de azi. ANM a emis COD galben de fenomene extreme în 10 județe

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?