Prognoza meteo ANM pentru sambata, 2 ianuarie. Apar ploi in unele regiuni insa temperaturile se mentin mai ridicate decat media perioadei!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 ian 2021, 15:33
Meteorologii au emis prognoza pentru ziua de 2 ianuarie 2021.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat prognoza meteo pentru sambata, 2 ianuarie. Iată ce se întâmplă cu vremea!

ANM a anuntat pentru primele zile ale anului 2021 ca vremea va fi ploioasă in unele regiuni, însă caldă pentru această perioadă a anului.

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în toate regiunile, cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în cele sud-estice.

Regimul precipitatiilor va fi local excedentar în zona Carpaților Meridionali, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

În București, vremea va fi frumoasă pe parcursul zilei și se va menține cu mult mai caldă decât în mod obişnuit pentru începutul lunii ianuarie.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

În vestul, centrul și nordul țării, cerul va fi noros, local și temporar se vor semnala precipitații, iar izolat cantitățile de apă vor depăși 10 l/mp.
Astfel, se anunta ploi, însă mai ales din a doua parte a nopții, la munte- îndeosebi în Munții Apuseni și în jumătatea de nord a Carpaților Orientali, la altitudini mari va ninge, iar

în nord-vest și centru pe suprafețe mici trecător se va semnala și lapoviță.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu înnorări în sud-est, unde pe suprafețe restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, pe litoral și în deltă. Temperaturile minime, cu mult mai mari decât cele climatologic specifice datei, vor fi cuprinse în general între 0 și 9 grade.

Izolat, spre sfârșitul intervalului va fi ceață.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru vineri, 1 ianuarie. Cum va fi vremea în prima zi din an

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru joi, 31 decembrie. Cum va fi vremea de Revelion


Vremea în București

In capitala vremea va fi foarte la fel de blanda pentru perioada in care ne aflam, cerul va fi predominant insorit.

Nu sunt prognozate ploi în această zi frumoasă. Meteorologii au anunțat că maxima se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar minima din timpul nopții va coborâ până la 2 grade. 


Vremea în Brașov

Dimineața acestei zile ne va întâmpina cu un cer predominant insorit. În timpul zilei, norii se vor răsfira lăsând cerul senin. Acesta se va păstra senin și seara.

Temperatura maximă va fi de 9 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 0 grade Celsius.


Vremea în Iași

De-a lungul zilei, vremea în Iași va fi una calmă, cerul va fi senin doar dimineața, se va înnora pe timpul zilei și seara. Nu sunt prognozate ploi în această zi. Meteorologii au anunțat că maxima se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar minima din timpul nopții va coborâ până la 3 grade.  

 

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?