Prognoza meteo ANM pentru sâmbătă, 28 noiembrie. Meteorologii estimează ploi, lapoviță și ninsoare

Author: Diana Tilă
Actualizat: 03 feb 2021, 22:20
Prognoza meteo ANM pentru sâmbătă, 28 noiembrie.

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat prognoza meteo pentru sâmbătă, 28 noiembrie. Iată ce se întâmplă cu vremea!

Temperaturile scad în continuare și iarna își intră în forță pe zi ce trece. Încep să fie așteptate ploi, ninsori, dar și lapoviță pe alocuri.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Sâmbătă, temperaturile maxime pe regiuni vor arăta astfel: 8 grade în Moldova, 4 în Transilvania, 3 în Maramureș, 10 grade în Banat, 12 grade în Oltenia, 10 grade în Dobrogea, 6 grade în Crișana și 10 în Muntenia.

În prima zi de weekend meteorologii estimează lapoviță și ninsoare în Transilvania, dar și ninsori în toată regula în Maramureș. În același timp va ploua în Crișana, va fi ceață în Moldova, Muntenia și Oltenia și soare în Dobrogea.

Vremea în București

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer noros. Norii se vor risipi în timpul zilei și vom avea un cer senin.

Seara, iarăși se vor aduna și va fi înnorat. Temperatura maximă de va fi de 5 grade ziua, în timp ce temperatura minimă va fi de 0 grade Celsius.

Vremea în Brașov

În Brașov, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Temperatura maximă atingând pragul de 1 grade Celsius, iar temperatura minimă de -2 grade Celsius. 

Vremea în Iași

În Iași, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. În schimb, în timpul serii acești nori vor aduce cu ei și ploaie. Meteorologii au anunțat că maxima se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar minima din timpul nopții va coborî până la 1 grade.  

Vremea în Constanța  

Pe durata întregii zile,  soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată.Totuși, nu vor apărea ploi în această zi, va fi o atmosferă plăcută. Temperatura maximă va fi de 8 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 2 grade Celsius.