Prognoza meteo ANM pentru sâmbătă, 29 august. Vreme caniculară în aproape toată țara

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 28 aug 2020, 14:00
Administrația Națională de Meteorologie a anunțat cum va fi vremea sâmbătă, 29 august
Sursa: PixaBay

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă. Vești bune din partea ANM. Vremea va fi frumoasă și călduroasă în majoritatea regiunilor.

Vremea nu le va strica deloc planurile celor care și-au propus să profite din plin de ultimul weekend din această vară. Veștile venite din partea meteorologilor sunt bune pentru acest final de săptămână, vremea fiind frumoasă, iar temperaturile depășind valorile normale pentru această perioadă. 

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Pentru ziua de sâmbătă, 29 august, Administrația Națională de Meteorologie anunță vreme frumoasă în toată țara.

În cursul zilei, temperatura din termometre va urca destul de mult, astfel că se vor atinge valori peste 30 de grade în mai multe județe ale țării. În acest context, meteorologii au emis o avertizare meteo cod galben de caniculă, acesta fiind valabil până pe 31 august. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități.

Vremea în București

În zona Capitalei, meteorologii anunță o zi de sâmbătă cu mult soare. Cerul va fi senin, iar temperatura maximă va atinge 35 de grade. Vremea va deveni deosebit de caldă pentru această perioadă a anului. În cursul nopții, în București cerul va fi mai mult senin, iar minima se va situa în jurul valorii de 17 grade. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: ANM a emis prognoza pentru luna august! Ultima luna a verii debuteaza cu vreme caniculara! Iata ce ne asteapta in urmatoarele saptamani!

Vremea în Constanța

Cei care au decis să petreacă ultimul weekend de vară la malul mării trebuie să știe că, pentru ziua de sâmbătă, meteorologii anunță mult soare și o temperatură maximă de 28 de grade.

Temperatura se va menține ridicată la Constanța și în timpul nopții, minima fiind de 23 de grade. Cerul va fi senin și nu există șanse de precipitații.

Citeste si: Temperatura apei marii pentru saptamana 24- 30 august in principalele statiuni din Constanta

Vremea în Brașov

Vreme frumoasă și temperaturi foarte ridicate sunt anunțate și pentru regiunile montane.

La Brașov, temperatura maximă va atinge 29 de grade și va fi însorit în cursul zilei de sâmbătă. Noaptea, temperatura minimă va fi de 14 grade, iar cerul se va menține senin. 

Citeste si: Vremea. ANM a anunțat prognoza meteo pentru weekend: Este cod galben de caniculă