Prognoza meteo ANM pentru sambata, 5 septembrie 2020. Dispar ploile! Vremea se va incalzi din nou in toata tara!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 sep 2020, 15:43
Vremea se incazeste treptat in toate regiunile tarii!

Potrivit prognozei meteo emisa de ANM, pentru sambata, 5 septembrie, vremea se va incalzi si va redeveni in general frumoasa. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificări pe parcursul zilei in estul si sud-estul tarii.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza la munte, în special în Carpații Orientali, dar și în nordul Moldovei, unde pe arii restrânse se vor semnala averse slabe.

Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 31 de grade Celsius, iar cele minime între 10 și 19 grade Celsius, mai scăzute în depresiuni spre 7 grade Celsius.

In Oltenia se vor inregistra temperaturi de 28 de grade C, iar cerul ba fi partial insorit. Ploile nu-si vor face aparitia, iar vantul va bate cu 11km/h. Noaptea vor fi 14 grade C, cerul fiind senin.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Vremea in Bucuresti

In București, va fi în general frumoasă și se va încălzi. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 13-16 grade Celsius.

Vremea in Constanta

Pe litoral se vor înregistra temperaturi de până la 26 de grade C, cerul fiind parțial însorit, iar vântul va bate cu putere la malul mării.

Mai exact, rafalele de vânt vor înregistra 41 de km/h. Noaptea, cerul este mai mult senin, iar temperatura din termometre va arăta 19 grade C.

Vremea in Brasov

Temperatura in Brasov va urca pana la 22 de grade C, fiind mai cald decât în zilele precedente ploioase. Vântul va bate cu 13 km/h pe timp de zi. Pe timpul nopții, temperatura urmează să fie de 111 grade C, cerul fiind senin, iar probabilitatea de precipitații de 11%.

Citeste si: Alerta de vijelii, grindina si ploi torentiale in Romania, pana vineri seara