Prognoza meteo ANM pentru sambata, 9 ianuarie 2021. Meteorologii anunta temperaturi scazute, precipitatii mixte si formare de polei!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 ian 2021, 20:47

Iarna isi reintra in drepturi! Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat prognoza meteo pentru sambata, 9 ianuarie. Iată ce se întâmplă cu vremea!

Conform Administrației Naționale de Meteorologie, in următoarele zile și pe aproape întreg parcursul săptămânii viitoare, probabilitatea de apariție a intervalelor cu precipitații va fi ridicată, concomitent cu instalarea unei mase de aer rece.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Vremea va deveni apropiată de normal sub aspect termic. Ziua, cerul va fi temporar noros și izolat vor mai fi precipitații, mixte în sud și fulguieli în nord-est, centru și la munte.

În cursul nopții nebulozitatea va cuprinde majoritatea regiunilor, iar local în cele sudice vor fi ploi, lapoviță și trecător ninsori și izolat se va forma polei.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 6 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -10 și 2 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiunile din estul Transilvaniei.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Vremea în București

Sambata, in capitala, vremea va fi apropiată de normal sub aspect termic. Cerul va fi mai mult noros și vor fi precipitații slabe mixte, îndeosebi spre sfârșitul nopții de sâmbătă spre duminică când vor fi condiții de polei. Vântul va sufla în general slab.

Temperatura maximă va fi de 1-2 grade Celsius, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -3 grade Celsius.

Vremea în Brașov

In Brașov, începutul acestei zile ne va întâmpina cu cer predominant înnorat. Ninsoarea se va opri, lăsând cerul înnorat. Temperatura maximă va fi de 2 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de -6 grade Celsius, pe timpul noptii.

Vremea în Iași

In Iași, această zi ne va întâmpina cu cer predominant înnorat. În timpul zilei, cerul se va păstra înnorat si ninsoarea se va opri. Meteorologii au anunțat că maxima se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar minima din timpul nopții va coborâ până la -3 grade. 

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru vineri, 8 ianuarie 2021. Meteorologii anunţă ploi in aproape toata tara si ninsori la munte!

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru vineri, 8 ianuarie 2021. Meteorologii anunţă ploi in aproape toata tara si ninsori la munte!