Prognoza meteo ANM pentru vineri, 11 decembrie. Vreme mai caldă decât ar fi normal pentru data din calendar

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 04 feb 2021, 13:45
Prognoza meteo anunțată de ANM pentru 11 decembrie 2020
Sursa: PixaBay

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat prognoza meteo pentru ziua de vineri, 11 decembrie 2020. Iată cum arată vremea la nivelul întregii țări.

În ultimele zile, vremea a fost schimbătoare, astfel că după ce precipitațiile sub formă de ninsoare și-au făcut apariția în aproape toată țara, ulterior, vremea s-a încălzit, astfel că ninsorile s-au transformat în ploi. Iată ce se întâmplă cu vremea vineri, 11 decembrie 2020. 

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că în cursul zilei de vineri, temperaturile vor continua să crească în toată țara, astfel că vremea va deveni mai caldă decât ar fi normal pentru data din calendar.

Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 14 grade, iar cele minime se vor situa între 0 și 10 grade. 

Ziua de vineri se anunță a fi una mohorâtă, cerul fiind mai mult înnorat. Pot să mai apară ploi pe arii extinse în centrul, estul și sudul țării și local în celelalte zone. La munte, precipitațiile vor fi mixte și se va depune polei, iar la peste 1700 de metri va ninge și se va depune strat consistent de zăpadă.

Vântul va sufla slab și moderat.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Vremea în București

Vremea va fi destul de caldă și în București, potrivit informațiilor venite din partea meteorologilor. Vineri, cerul va rămâne acoperit de nori, dar nu va mai ploua, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade.

Noaptea, cerul va fi noros și temperatura din termometre va scădea până la 3 grade.

Vremea în Brașov

La Brașov, ziua de vineri aduce vreme urâtă, iar meteorologii au emis două alerte de vreme rea. De joi, ora 18:00 și până vineri, ora 18:00 este cod galben de ninsoare/gheață, dar și cod galben de vânt. Temperatura maximă va fi de 7 grade, iar minima de 2 grade.

Citeste si: Alertă meteo! Cod portocaliu de viscol în aceste județe

Vremea în Timișoara

Prognoza meteo pentru Timișoara arată că în cursul zilei de vineri vremea va fi schimbătoare, cerul fiind acoperit de nori și înregistrându-se o temperatură maximă de 7 grade. Noaptea sunt anunțate ploi și o temperatură minimă de 3 grade. 

Citeste si: Mai multe județe din țară sunt vizate de un Cod galben de ceață. Despre ce zone este vorba

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?