Prognoza meteo ANM pentru vineri, 16 octombrie. Vremea se strică și revin ploile în mai multe zone ale țării

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 15 oct 2020, 14:00
ANM anunță ploi în aproape toată țara pentru ziua de vineri, 16 octombrie
Sursa: PixaBay

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a actualizat prognoza meteo pentru vineri, 16 octombrie. Vremea se schimbă din nou și în mai multe zone ale țării va ploua.

În ultimele zile, vremea a fost schimbătoare. Săptămâna a debutat cu soare, după care precipitațiile și-au făcut simțită prezența și temperaturile au coborât destul de mult, fiind mult mai scăzute decât ar fi normal pentru data din calendar. Ce anunță meteorologii pentru ziua de vineri, 16 octombrie?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Dacă ieri am avut parte de soare și timp frumos în aproape toată țara, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat că vremea se va strica în cea mai mare parte a Maramureșului și Transilvaniei, dar și în zonele montane și submontane, unde va ploua. Precipitațiile vor cuprinde local și Crișana, Oltenia și Nordul Moldovei. 

În restul țării, cerul va fi variabil și pe timpul zilei nu există șanse de precipitații, ci doar după lăsarea serii vor mai fi înnorări și ploi locale. Dacă în zilele trecute vântul a suflat cu putere, în cursul zilei de vineri, vântul va prezenta intensificări doar în zona montană înaltă. Meteorologii anunță că, pe arii restrânse, dimineața și noaptea poate să apară ceața.

Vremea în București

În București, meteorologii au anunțat că temperaturile vor crește, astfel că maxima se va situa în jurul valorii de 22 de grade, în timp ce minima va fi cuprinsă între 10 și 13 grade. Cerul va fi variabil și pot să mai apară precipitații sub formă de ploaie, iar în noaptea de vineri spre sâmbătă sunt posibile averse însoțite de descărcări electrice. 

Vremea în Timișoara

În cursul zilei de vineri, ploile revin în Timișoara. Temperatura maximă anunțată de meteorologi se va situa în jurul valorii de 17 grade, în timp ce minima va coborî până la 7 grade. În timpul nopții, cerul va fi înnorat și pot să mai apară câteva averse.

Vremea în Brașov

Vremea se strică și în zona Brașovului, astfel că vineri, meteorologii anunță vreme închisă, precipitații sub formă de ploaie și o temperatură maximă de 20 de grade.

Și pe timpul nopții va ploua, iar minima va fi de 10 grade.

 


O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 29 iunie, la Kanal D. Alexandra a luat o decizie care i-a lăsat fără cuvinte pe băieți.