Prognoza meteo ANM pentru vineri, 18 decembrie. Zi cu ceață și cer noros

Autor: Marina Ionescu

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat prognoza meteo pentru vineri, 18 decembrie. Iată ce se întâmplă cu vremea!

Potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general înnorată în toate zonele țării. Temperaturile scad în continuare și iarna își intră în forță pe zi ce trece.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Cerul va fi mai mult noros în următoarele zile, conform prognozei realizate de meteorologi. Va ploua mai rar, dar vremea rămâne închisă, cu temperaturi pozitive în toate regiunile țării.

Avem și o atenționare meteorologică, conform căreia va avea loc ceaţă care determină scăderea vizibilităţii sub 200 m, izolat sub 50 m

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vineri, temperaturile maxime pe regiuni vor arăta astfel: 6 grade în Moldova, 7 în Transilvania și Maramureș, 9 în Crișana și Banat, 8 în Muntenia, 9 grade în Oltenia și 8 în Dobrogea.

Ceață va mai fi doar în Moldova, Banat și Crișana, în rest va fi înnorat. Va ploua pe alocuri doar în Dobrogea.

La  București, cerul va fi mai mult noros, cu o maximă de 7 grade.

Vremea în București

În București vom avea un cer preponderent noros, temperatura maximă va fi de 5 grade ziua, în timp ce temperatura minimă va fi de 0 grade Celsius.

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi preponderent senin, temperatura maximă atingând pragul de 4 grade Celsius, iar temperatura minimă de 0 grade Celsius.

Citeste si:   Avertizare meteo de ultimă oră! Încep ninsorile și lapovița

Vremea în Iași

În Iași, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Meteorologii au anunțat că maxima se va situa în jurul valorii de 5 grade, iar minima din timpul nopții va coborâ până la 1 grad.  

Vremea în Constanța  

Cerul în Constanta se va menține noros, temperatura maximă va fi de 6 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 2 grade Celsius.