Prognoza meteo ANM pentru vineri, 21 august. Vreme bună și temperaturi în creștere

Author: Bianca Hriscu

Meteorologii au anunțat prognoza meteo pentru ziua de vineri. Potrivit informațiilor venite din partea ANM, vremea se va îmbunătăți în următorul interval de timp.

Ziua de vineri va aduce vreme frumoasă în majoritatea zonelor țări, asta după ce în cursul săptămânii au existat mai multe episoade cu instabilitate atmosferică accentuată, averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Meteorologii vin cu vești bune pentru ziua de vineri, 21 august. Vremea va fi în general frumoasă la nivelul întregii țări, iar temperaturile vor fi în creștere, în special în zona de sud și est a țării.

După prânz, pe arii restrânse la munte și izolat în restul zonelor pot să apară ploi scurte, însoțite de descărcări electrice. În cursul zilei de vineri, temperatura maximă sa va situa între 26 şi 34 de grade, în timp ce minima va fi cuprinsă între 11 și 21 de grade.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani! Cum va fi vremea in toata tara!

Vremea în București

Potrivit informațiilor venite din partea meteorologilor, în București, vremea va fi frumoasă în cursul zilei de vineri, iar temperatura va crește considerabil, comparativ cu cea înregistrată joi. Cerul va fi senin în zona Capitalei în timpul zilei. Temperatura maximă poate urca până la 32 de grade, în timp ce minima din timpul nopții poate ajunge la 18 grade.

Ziua va fi însorită, iar după lăsarea serii cerul va fi mai mult senin, astfel că nu vor exista condiții de ploaie.

Vremea în Constanța

Vremea se anunță frumoasă și pe litoral la început de weekend. Temperatura poate ajunge până la 31 de grade în cursul zilei de vineri și va fi predominant însorit. În timpul nopții, cerul va rămâne senin, iar temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 23 de grade.

Citeste si: ANM a emis prognoza pentru luna august! Ultima luna a verii debuteaza cu vreme caniculara! Iata ce ne asteapta in urmatoarele saptamani!

Vremea în Brașov

După ce atmosfera a fost închisă în ultimele zile, vremea dă semne de îmbunătățire la munte. În Brașov se va face mai cald, soarele își va face simțită prezența, iar temperatura maximă va fi de 25 de grade.

Cerul se va menține senin și în timpul nopții, iar meteorologii anunță o minimă de 13 grade.

Citeste si: Anunț ANM pentru 20-21 august. În ce zonă din România s-au mutat furtunile

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?