Prognoza meteo ANM pentru vineri, 25 decembrie. Cum va fi vremea de Crăciun

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 24 dec 2020, 17:30
Prognoza meteo ANM pentru vineri, 25 decembrie.

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat prognoza meteo pentru vineri, 25 decembrie. Iată ce se întâmplă cu vremea!

ANM anunță că mâine, 25 decembrie, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în toate regiunile, cu o abatere termică pozitivă mai accentuată local în regiunile centrale și în extremitatea de sud a țării.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Pe întreg teritoriul României termometrele vor indica valori pozitive, ajungând chiar la 15 grade cu plus.

Singurele zone unde valorile termice vor fi mai scăzute sunt zonele montane. Aici regimul pluviometric va fi excedentar, mai spune ANM.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În zona de vest, în nordul și centrul țării, vor continua fenomenele de precipitații, iar spre seară în Maramureș, Transilvania și Moldova, se vor transforma în lapoviță și ninsoare.

Vremea în București

Ziua de Crăciun ne aduce vreme neobișnuit de caldă pentru această perioadă, cu 13-14 grade la orele amiezii. Din când în când prindem și scurte momente însorite, apoi se înnorează, iar în noaptea următoare apar ploile.

Vremea în Brașov

De Crăciun, vremea se menține caldă, însă cerul rămâne acoperit toată ziua. Va fi lapoviță, iar, la altitudini mari, treptat, vor predomina ninsorile.

Temperatura maximă va fi de 7 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 3 grade Celsius. 

Citeste si:   Avertizare meteo de ultimă oră! Încep ninsorile și lapovița

Vremea în Iași

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu cer înnorat și ploaie. În timpul zilei, cerul se va păstra înnorat și ploaia va continua. Aceasta nu se va opri nici seara.

Meteorologii au anunțat că maxima se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar minima din timpul nopții va coborâ până la 2 grade.  

Vremea în Constanța  

În Constanța, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Temperatura maximă va fi de 14 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 6 grade Celsius.